Follow us

Αχιλλέας Πετρετζίκης | Η βάπτιση του γιου του Άκη Πετρετζίκη, η εμφάνιση με σμόκιν και η εντυπωσιακή είσοδος με τους γονείς του

Πέρα από το μυστήριο του γάμου, ακολούθησε και εκείνο της βάπτισης.

MissBloom TEAM
ακης πετρετζικης γαμος instagram

Τον περασμένο Ιούλιο ο Άκης Πετρετζίκης έγινε μπαμπάς, με τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ να φέρνει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Ο μικρός Αχιλλέας, όπως ονομάστηκε ο γιος τους, ήρθε στη ζωή του ζευγαριού και έφερε τα πάνω κάτω, με τον νέο μπαμπά να μην μπορεί να εκφράσει με λόγια τα πρωτόγνωρα συναισθήματα ευτυχίας που βιώνει.

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ παντρεύτηκαν | Οι πρώτες εικόνες

Και εκτός του γάμου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27.9 με το ζευγάρι να λάμπει από χαρά, έγινε και το μυστήριο της βάπτισης με τον μικρό να τραβάει τα βλέμματα με την εμφάνισή του. Με την εντυπωσιακή μαμά του και τον μπαμπά του να στέκονται από πίσω από τους νονούς, ο Αχιλλέας Πετρετζίκης έδωσε τη δική του "παράσταση" με τα βαπτιστικά του ρούχα, τα οποία τον έκαναν να μοιάζει λες και έχει ξεπηδήσει από σκηνή της σειράς Peaky Blinders, φορώντας λευκό πουκάμισο και γκρι παντελόνι με τιράντες.

Αχιλλέας Πετρετζίκης | Η βάπτιση του γιου του Άκη Πετρετζίκη, η εμφάνιση με σμόκιν και η εντυπωσιακή είσοδος με τους γονείς του

Μόλις ολοκληρώθηκαν και οι δύο τελετές, το ζευγάρι εμφανίστηκε στον χώρο της δεξίωσης αγκαλιά με το μωρό τους, με τον Αχιλλέα να έχει νέα εμφάνιση. Κάνοντας twinning με τον μπαμπά του, ήταν ντυμένος με μαύρο σμόκιν, όπως ο Άκης Πετρετζίκης, μαύρο γιλέκο και παπιγιόν. Το θέαμα ήταν τουλάχιστον συγκινητικό, ειδικά όταν η ευτυχισμένη οικογένεια έκανε είσοδο.

αχιλλεας πετρετζίκης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ