Follow us

Ευγενία Δημητροπούλου | Ο κρυφός γάμος, τα τηλεφωνήματα στον σύζυγό της και το σβήσιμο των social media

Η ηθοποιός είχε σοβαρό λόγο να θέλει να κρατήσει τον γάμο της κρυφό.

MissBloom TEAM

Η Ευγενία Δημητροπούλου είναι μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της και όμως ο λόγος που το όνομά της φιγουράριζε στα περιοδικά τον τελευταίο καιρό ήταν ο κρυφός της γάμος.

Απίστευτο | Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε πόσο κόστισε το νυφικό της

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2night Show" αποκάλυψε τους λόγους που δεν ήθελε να δώσει στη δημοσιότητα το ευτυχές γεγονός, πράγμα που πολύ σοφά έπραξε. Από τη μία, όπως δήλωσε, είναι στον χαρακτήρα της να μη διατυμπανίζει τις προσωπικές της στιγμές και από την άλλη ήταν ένα γεγονός που ήθελαν να το κρατήσουν για τους εαυτούς τους. Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης παντρεύτηκαν στις 11 Ιουνίου με πολιτικό γάμο και όπως είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός σκοπεύουν να προχωρήσουν και με την θρησκευτική τελετή στο μέλλον.

Το εξωφρενικό, όμως, που αποκάλυψε είναι πως όταν έγινε γνωστό το συμβάν και η ιδιότητα του Στέλιου Βλατάκη, ο οποίος είναι Νευροχειρουργός, οι εκπομπές τον έπαιρναν τηλέφωνο όταν εκείνος βρισκόταν στο χειρουργείο. "Έχει συστολή, όταν δημοσιοποιήθηκε το όνομά του, έκλεισε τα social media του και λέει δεν το έχω αυτό. Ας έχω καλύτερα μόνο την ιατρική μου σελίδα" εξομολογήθηκε η Ευγενία Δημητροπούλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η κοινή εμφάνιση στο Ηρώδειο

Η μοναδική κοινή εμφάνιση του ζευγαριού που έκανε τα Μέσα, επίσης, να οργιάσουν ήταν στο Ηρώδειο στις αρχές του Σεπτεμβρίου όπου οι νεόνυμφοι εμφανίστηκαν να κρατούν ο ένας τον άλλο από το χέρι με σκοπό να παρακολουθήσουν την παράσταση "Οθέλλος". Ειδικότερα, η Ευγενία Δημητροπούλου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον σύζυγό της στον συνάδελφό της, Αιμίλιο Χειλάκη, με τον οποίο έχει συνεργαστεί αρκετές φορές.

Ευγενία Δημητροπούλου | Ο κρυφός γάμος, τα τηλεφωνήματα στον σύζυγό της και το σβήσιμο των social media

Ευγενία Δημητροπουλου - Στέλιος Βλατάκης

Δες το απόσπασμα από τη συνέντευξη στο "The 2Night Show":

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ