Follow us

Ευτύχης Μπλέτσας- Ηλέκτρα Αστέρη | Βάφτισαν τις κόρες τους (pic) - Το συγκινητικό μήνυμα της νέας μαμάς προς τα μωρά της

Το ζευγάρι ολοκλήρωσε την ευτυχία του, δίνοντας τα πιο όμορφα ονόματα στα παιδιά του.

MissBloom TEAM
Ο Ευτύχης Μπλέτσας και Ηλέκτρα Αστέρη πήραν εξιτήριο | Επέστρεψαν σπίτι με τη νεογέννητη κόρη τους Instagram

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη υποδέχτηκαν στην οικογένειά τους το δεύτερο μωρό τους, που επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία τους.

Απίστευτο | Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε πόσο κόστισε το νυφικό της

Το ζευγάρι που αγαπήσαμε μέσα από την εκπομπή "Happy Traveller", στην οποία γυρίζουν όλο τον κόσμο οικογενειακά, βάφτισε πριν από λίγες ημέρες τις κόρες του, υπό άκρα μυστικότητα.

Η νέα μαμά Ηλέκτρα, θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά της, ανέβασε μία φωτογραφία από τη βάπτιση, αποκαλύπτοντας τα ονόματα που πήραν οι κόρες τους. Ειδικότερα, η Ίρις και η Νεφέλη βαφτίστηκαν στις 12 Σεπτεμβρίου, με τους γονείς τους να διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους.

Ευτύχης Μπλέτσας- Ηλέκτρα Αστέρη | Βάφτισαν τις κόρες τους (pic) - Το συγκινητικό μήνυμα της νέας μαμάς προς τα μωρά της

Επιπλέον, η Ηλέκτρα Αστέρη έδωσε κάποιες πληροφορίες για τα ονόματα των μωρών αλλά και το πώς κατέληξαν σε αυτά τα δύο. Αρχικά μοιράστηκε με τους followers της ποια ήταν η Νεφέλη στη Μυθολογία αλλά και την ετυμολογική σημασία του ονόματος. Παράλληλα, η σύζυγος του Ευτύχη Μπλέτσα αφιέρωσε ένα συγκινητικό μήνυμα στην κόρη της: "Το πολυτελές όνομα Νεφέλη θα σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή μωρό μου και θα σου δίνει απλόχερα τις χάρες του. Και αφού η Νεφέλη με τα σύννεφα της θα μας χαρίζει το πολύτιμο νερό της, πάντα θα ακολουθεί η Ίρις η θέα του ουράνιου τόξου. Οι δύο αδερφές θα είναι πάντα ενωμένες, αγαπημένες και τίποτα μα τίποτα δεν θα μπορεί να τις χωρίσει. Νεφελάκι μου, θαυματάκι μου, νεοφώτιστο μωρό μου.. καλή αρχή σ' αυτό το παιχνίδι που λέγεται ζωή. Σου εύχομαι υγεία, τύχη και καλοσύνη μέσα και γύρω σου. Σ' αγαπάω μέχρι τα σύννεφα και πάλι πίσω".

Παρά τη χαρά της που δεν μπορούσε να κρύψει, αποκαλώντας τη βάπτιση το πιο όμορφο που έχει ζήσει το τελευταίο διάστημα, δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει και την απώλεια στην οικογένειά της, μετά τον χαμό του σκύλου τους, Ηρακλή. "Πάντα στο μυαλό μου είχα πως όταν θα βαφτίζαμε τις κόρες μας, θα ήταν εκεί με το παπιγιόν του έξω από την εκκλησία και ο Ηρακλής μου. Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Βαθιά μέσα μου ξέρω πως δεν θα το έχανε με τίποτα. Είμαι σχεδον σίγουρη πως από κάπου κρυφοκοιτουσε. Δεν αντέχει μακρυά μας αυτός. Ούτε εγώ αντέχω, αλλά προσπαθώ να προχωρήσω. Όσο γίνεται. Αν και δεν γίνεται..", έγραφε το τρυφερό κείμενο της νέας μαμάς.

Δες τη φωτογραφία από τη βάπτιση:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ