Follow us

Ιωάννα Μαλέσκου | Ρομαντικό διήμερο με τον Κωνσταντίνο Δανιά στο Ναύπλιο

Η αγάπη τους για τα ζώα και τα θαλάσσια σπορ.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Μαλέσκου NDP

Full in love φαίνεται πως είναι το τελευταίο διάστημα η Ιωάννα Μαλέσκου. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του SKAI είναι σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Δανιά, ο οποίος εργάζεται ως εκπαιδευτής σκύλων.

Ιωάννα Μαλέσκου | "Θέλω να παντρευτώ"

Η οικοδέσποινα του Love It, παρόλο που δεν έχει αναφερθεί δημόσια στις φήμες και τα δημοσιεύματα για το νέο της ειδύλλιο, διανύει μια πολύ καλή περίοδο στην προσωπική της ζωή και είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του.

Loading...

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου για την On Time, πριν από δύο εβδομάδες οι δυο τους βρέθηκαν στο Ναύπλιο όπου και πέρασαν ένα ρομαντικό διήμερο. Φυσικά δεν παρέλειψαν να επισκεφθούν το Παλαμήδι για να απολαύσουν την υπέροχη θέα.

Loading...

Η Ιωάννα Μαλέσκου πόζαρε στον φακό του συντρόφου της που την απαθανάτισε με φόντο το γραφικό τοπίο, ενώ το δημοσίευμα θέλει το ζευγάρι να περπατά πολύ προσεκτικά στο Ναύπλιο ώστε να μην τραβά τα βλέμματα του κόσμου.

Loading...

Κοινή τους αγάπη δεν είναι άλλη από αυτή για τα ζώα (θυμήσου την αδυναμία της ξανθιάς παρουσιάστριας στην σκυλίτσα της Balloo), αλλά και για τα θαλάσσια σπορ.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ