Follow us

Αντωνία Καλλιμούκου | Επιστρέφει στο Πανεπιστήμιο - Η ανακοίνωσή της

Από την τηλεόραση στη Νομική.

MissBloom TEAM
Αντωνία Καλλιμούκου NDP

Μερικά ευχάριστα νέα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Αντωνία Καλλιμούκου μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Ειδικότερα, αποφάσισε να σπουδάσει ξανά, αυτή τη φορά στη Νομική Σχολή, αλλάζοντας επαγγελματική πορεία.

Ιωάννα Μαλέσκου | Ρομαντικό διήμερο με τον Κωνσταντίνο Δανιά στο Ναύπλιο

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, αποκάλυψε ότι πέρασε στη σχολή με κατατακτήριες εξετάσεις που έδωσε μάλιστα για δεύτερη φορά καθώς την πρώτη απέτυχε, ενώ όπως ήταν φυσικό χρειάστηκαν πολλές ώρες σκληρής μελέτης.

Δες όσα έγραψε ενθαρρύνοντας και άλλους να κυνηγούν τα όνειρά τους και να μην απογοητεύονται από πιθανά εμπόδια

Όταν αποφοίτησα από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, δεν περίμενα ποτέ, ότι μετά από χρόνια, θα έμπαινα και σε δεύτερο Πανεπιστήμιο, στη Νομική Σχολή Αθηνών! Η χαρά μου είναι μεγάλη, καθώς το διάβασμα και η μελέτη τόσων ωρών σε νομικά μαθήματα (Θεέ μου πόσες ώρες), έπιασαν τόπο (να φανταστείς παλαιότερα που δεν γνώριζα το αντικείμενο, ούτε ν’ ακούσω γι αυτό).

Ποτέ τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο! Έλεγα πάντα για τους κόπους - καρπούς... Για ‘κεινες τις μικρές θυσίες που έγιναν βήματα & σε πήγαν παραπέρα. Την πρώτη φορά πέρσι, δεν τα κατάφερα αν και έφτασα κοντά. Απογοητεύτηκα, πικράθηκα, θύμωσα & είπα ότι δεν θα ξανά δώσω εξετάσεις. Τελικά όμως δεν νίκησε ο φόβος (έδωσα κατατακτήριες για 2η φορά). Κι αν ο φόβος είχε νικήσει, εγώ τώρα δεν θα σου μιλούσα γι αυτή τη χαρά κι ούτε θα έτρεμα από συγκίνηση.

Θέλω να πω...Μη παρατάς τα όνειρα σου! Σφίγγε τα με ρίζες! Οι μεγάλες αποφάσεις, συνοδευόμενες από τόλμη, εντιμότητα, δύναμη και προσευχή, βρίσκουν κάποια στιγμή τον τρόπο να γίνουν όμορφες επιλογές ζωής. Ο άνθρωπος περνάει από Συμπληγάδες, ξυπνάει και σείεται η γη από τ’ απρόσμενο, παλεύει, αγωνίζεται, πονάει, χαίρεται, ελπίζει.

Η ψυχή γεμάτη τόλμη, γεμίζει φως και προχωράει.
Πριν καιρό, μια γυναίκα στον δρόμο μου είπε "...σε χάσαμε"....."Εγώ με βρήκα", της απάντησα χαμογελώντας.

Ευχαριστώ όσους μού έδωσαν κουράγιο στη προσπάθεια αυτή.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ