Follow us

Αθηνά Ωνάση | Βόλτα στα μαγαζιά του Μόντε Κάρλο χωρίς σωματοφύλακες (vid)

Με basic look και ένα ζευγάρι φίλων, η χρυσή κληρονόμος πέρασε απαρατήρητη.

MissBloom TEAM
Αθηνά Ωνάση Glomex

Την προσοχή των media απέσπασε αμέσως με την σπάνια δημόσια εμφάνισή της αυτή την εβδομάδα η Αθηνά Ωνάση, που βρέθηκε καλεσμένη σε εφοπλιστικό γάμο στο Μονακό. Πρόκειται για τον γάμο - υπερπαραγωγή του Sami Zein και της Lauren van Berkel στο Μόντε Κάρλο, όπου έδωσαν το παρών πολλοί ακόμη γνωστοί Έλληνες.

Αθηνά Ωνάση | Βόλτα στα μαγαζιά του Μόντε Κάρλο χωρίς σωματοφύλακες

Ο λόγος που συζητήθηκε τόσο είναι φυσικά ότι η 36χρονη μοναδική κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση πραγματοποιεί εξαιρετικά σπάνια κοσμικές εμφανίσεις, ενώ έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε αποκλειστικά σε ιππικά events.

Ειδικά μετά το διαζύγιο με τον Alvaro de Miranda Neto to 2017, έχει αποτραβηχτεί ακόμη περισσότερο από τα φώτα ενισχύοντας το ήδη χαμηλό της προφίλ.

Αθηνά Ωνάση | Ποιους Έλληνες συνάντησε στον γάμο - υπερπαραγωγή στο Μονακό

Κοινή τους φωτογραφία από τον γάμο ανέβασε η παρουσιάστρια και γυμνάστρια Γιάννα Νταρίλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Loading...

Όπως μάθαμε το πρωί της Παρασκευής 7/10 μάλιστα μέσα από την εκπομπή Happy Day που εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες της, την ημέρα του γάμου η Αθηνά Ωνάση έκανε βόλτες με δύο φίλους της στα μαγαζιά στο κέντρο του Μόντε Κάρλο. Όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου, δεν συνοδευόταν από άντρες ασφαλείας με αποτέλεσμα κανείς να μην αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για τη χρυσή κληρονόμο.

"Το προηγούμενο βράδυ έκανε την εμφάνισή της και στο pre-wedding πάρτι" προσέθεσε η δημοσιογράφος της εκπομπής.

Με casual look, φορώντας λευκό παντελόνι, ριγέ T-shirt και sneakers, η 36χρονη απόλαυσε ανέμελες στιγμές με φίλους όπως μπορείς να δεις στο ακόλουθο βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ