Follow us

Κώστας Κεντέρης | Η νέα ζωή στο Πάπιγκο Ιωαννίνων με την οικογένειά του και η σπάνια εμφάνιση στη Χίο

Ο Ολυμπιονίκης έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από αρκετά χρόνια απουσίας.

MissBloom TEAM

Ο Κώστας Κεντέρης ύστερα από αρκετά χρόνια που έχει επιλέξει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έκανε μία σπάνια εμφάνιση για καλό σκοπό, μιλώντας παράλληλα για τη νέα του ζωή με την οικογένειά του στα Ιωάννινα.

Γάμος στην Ύδρα | Παντρεύονται σήμερα κρυφά η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας;

Ειδικότερα, ο πρώην αθλητής έδωσε το "παρών" στο νησί της Χίου με αφορμή την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του πατέρα Αντώνιου και του φιλανθρωπικού οργανισμού του "Κιβωτός του Κόσμου" στο πλαίσιο των 32ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου. Ο Κώστας Κεντέρης δήλωσε πως "η προσπάθεια που κάνει ο πατέρας Αντώνιος, και όχι μόνο στη Χίο, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, με έκανε να έρθω εδώ. Δίνει δύναμη, αγάπη και πραγματικά είναι άξιος συγχαρητηρίων".

Στην εκδήλωση συμμετείχε, μεταξύ άλλων, ο Πάνος Μουζουράκης αλλά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που είχε αναλάβει την παρουσίαση, με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να μη ρωτήσει τον Κώστα Κεντέρη για τη νέα του ζωή.

Loading...

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιονίκης που εμφανίστηκε με τα δύο του παιδιά δήλωσε πως "είμαι πολύ καλά, οικογενειακά και αυτή την περίοδο ασχολούμαι με τον στίβο, αυτό το οποίο αγαπάω. Μένω μόνιμα στα πανέμορφα Γιάννενα, στα Ζαγοροχώρια. Δεν έφυγα ποτέ από τα στάδια, άσχετα αν δεν εμφανιζόμουν. Πάντοτε πήγαινα και μαζί με τα παιδιά μου… Θεωρώ τον αθλητισμό υγεία και θεωρώ ότι αξίζει ο κάθε γονιός να πάει τα παιδιά του, όχι για πρωταθλητισμό, αλλά για απλό αθλητισμό. Τα παιδιά μου δεν τα προπονώ εγώ".

Ο πρώην αθλητής που πραγματοποίησε αυτή την τεράστια αλλαγή στη ζωή του, πρόσθεσε επίσης: "Νομίζω ότι σήμερα κατάλαβαν τα παιδιά μου κατάλαβαν για μένα, γιατί δεν κάνω εμφανίσεις. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που έχουν καταφέρει περισσότερα πράγματα από εμένα στη χώρα μας. Δε μου λείπουν ο πρωταθλητισμός και οι Ολυμπιακοί αγώνες".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ