Follow us

Κατερίνα Στικούδη | Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

MissBloom TEAM
Κατερίνα  Στικούδη Βαγγέλης Σερίφης NDP

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κατερίνα Στικούδη, καθώς σε πολύ λίγο θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα προκειμένου να φέρει στον κόσμο τον γιο της και πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη.

Όπως μάθαμε το πρωί της Πέμπτης 14 Οκτωβρίου μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, η εγκυμονούσα εισήχθη στο μαιευτήριο. Ωστόσο και όπως αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο "Happy Day”, η Κατερίνα Στικούδη δεν γέννησε ακόμη και πήρε προσωρινά εξιτήριο καθώς το μωράκι της δεν είχε πάρει τη θέση που πρέπει.

"Να σας δώσουμε κάποιες πληροφορίες γιατί χθες κυκλοφόρησε πολύ έντονα η φήμη ότι γεννάει η Κατερίνα Στικούδη σήμερα. Το ανακοίνωσε και η Κατερίνα Καινούργιου που έχει καλό ρεπορτάζ ότι μπήκε στο μαιευτήριο αλλά οι πληροφορίες την θέλουν να πήρε εξιτήριο προσωρινά γιατί το μωράκι δεν είχε πάρει θέση αλλά μέχρι την Κυριακή θα συμβεί το ευτυχές γεγονός. Το Κατερινάκι είναι πιο έτοιμο από ποτέ", είπε χαρακτηριστικά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ