Follow us

Η Κάτια Ζυγούλη μάς δίνει τη συνταγή για το πιο νόστιμο σπιτικό ψωμί

Γιατί το Katia's Stories έχει γίνει το αγαπημένο μας κανάλι στο YouTube.

MissBloom TEAM
Κάτια Ζυγούλη YouTube

Η Κάτια Ζυγούλη για χρόνια απείχε από τη δημόσια ζωή, έχοντας πάρει ζεστά τον ρόλο της μαμάς, που όπως φαίνεται λατρεύει όσο οτιδήποτε άλλο στη ζωή της. Τον τελευταίο καιρό, όμως, που τα 4 παιδιά της έχουν μεγαλώσει, η ίδια αποφάσισε να επιστρέψει στη "δουλειά" με τον δικό της τρόπο, αρχικά μέσω της εκπομπής στην τηλεόραση και ύστερα μέσω του καναλιού που έχει ανοίξει στο YouTube που ομολογούμε πως είναι ό,τι καλύτερο έχουμε ανακαλύψει τον τελευταίο καιρό.

Κάτια Ζυγούλη | Μας ξεναγεί στον κήπο της Ρουβο-οικογένειας και μας συστήνει τα (σχεδόν 30) ζώα τους

Η σύντροφος του Σάκη Ρουβά μέσα από τα βίντεο της μας δείχνει τον πραγματικό της εαυτό, απαντώντας σε ερωτήσεις των followers της, δίνοντας συμβουλές (από τη μία μαμά στην άλλη), δοκιμάζοντας θεραπείες ομορφιάς και μοιράζοντας συνταγές που έχει δοκιμάσει και έχει λατρέψει.

Αυτή τη φορά, η μαμά των 4 μάς έδωσε την πιο εύκολη συνταγή για σπιτικό ψωμί, που μάς έπεισε να το δοκιμάσουμε κι εμείς. Η ίδια προσπαθεί να προσφέρει στα παιδιά της, όσο πιο υγιεινά γεύματα μπορεί και το σπιτικό ψωμί είναι ένας τρόπος να ελέγχει αυτά που τρώνε τα μικρά της, όπως δήλωσε και στο βίντεο.

Όπως αποκάλυψε, κάθε απόγευμα ζυμώνει το δικό της ψωμί και το επόμενο πρωί το βάζει στον φούρνο. Μέσα σε λίγα λεπτά δε μένει ούτε ψίχουλο, γιατί μην ξεχνάμε πως έχει 4 παιδιά. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές τη βοηθούν κατά τη διαδικασία της προετοιμασίας.

Δες το βίντεο και δοκίμασε να φτιάξεις το δικό σου ψωμί:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ