Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Οι πρώτες φωτογραφίες από τη ροζ φωταγώγηση για καλό σκοπό στο Εθνικό Θέατρο

Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στα λευκά και το σημαντικό μήνυμα.

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη NDP

Για το βράδυ της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου είχε προγραμματιστεί η συμβολική φωταγώγηση σε ροζ χρώμα, του εμβληματικού κτηρίου Τσίλλερ όπου στεγάζεται το Εθνικό Θέατρο Ελλάδος.

Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και της ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού και της διεθνούς εκστρατείας γνωστής εταιρίας καλλυντικών, τονίζεται για ακόμη μια χρονιά η μεγάλη αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Η ροζ φωταγώγηση

Ελένη Μενεγάκη | Οι πρώτες φωτογραφίες από τη ροζ φωταγώγηση για καλό σκοπό στο Εθνικό Θέατρο

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν, ως η Ελληνίδα Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, δεν θα μπορούσε να μην δώσει το παρών συνεισφέροντας στη διάδοση του τόσο σημαντικού μηνύματος.

Μενεγάκη

Η διάσημη παρουσιάστρια έφτασε στο Εθνικό Θέατρο το βράδυ της Τετάρτης επενδύοντας για ακόμη μια φορά στο λευκό χρώμα για την εν λόγω εμφάνιση. Με λευκό σακάκι και λευκό παντελόνι ολοκλήρωσε το look με κλασικές nude γόβες, ενώ έπιασε τα μαλλιά της σε κομψό αυστηρό updo.

Μεταξύ άλλων είπε όταν πήρε τον λόγο:

Να μην φοβόμαστε να μιλάμε, να μην φοβόμαστε να είμαστε ανοιχτοί και να δίνουμε θάρρος σε όποια γυναίκα το χρειάζεται. Να ενημερώνουμε εκείνες που δεν το ξέρουν.

Θέλω μαζί όλες μας, ενωμένες, δυνατές, να προχωρήσουμε σε αυτό το σύνθημα. Αγαπάμε τη ζωή, θέλουμε να ζήσουμε και θα ζήσουμε.

Ελένη Μενεγάκη
Μενεγάκη
Ελένη Μενεάκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ