Follow us

Γιώργος Λιάγκας για τον Λευτέρη Πετρούνια: "Μου είπε πως το μεγάλο του λάθος είναι…"

Την επικοινωνία που είχε με τον Λευτέρη Πετρούνια αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

MissBloom TEAM
Λευτέρης Πετρούνιας Βασιλική Μιλλούση

Μετά το σάλο που ξέσπασε με τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στο "Πρωινό" της Παρασκευής ότι είχε μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ολυμπιονίκη.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιονίκης μετάνιωσε που δεν βγήκε νωρίτερα να ζητήσει συγνώμη και να επανατοποθετηθεί για τις δηλώσεις του.

"Μίλησα με τον Λευτέρη Πετρούνια πολύ ώρα χθες το βράδυ. Πριν βγει στον Χατζηνικολάου. Και μου είπε πως το μεγάλο του λάθος ήταν πως επειδή χθες η Μιλλούση έβλεπε την εκπομπή μας, όταν είπα να καλέσουμε τον Λευτέρη να βγει στον αέρα, έπρεπε εκείνη την ώρα να βγει και να πει συγγνώμη και ότι εννοούσε κάτι άλλο. Αν έβγαινε εκείνη την ώρα δε θα υπήρχε αυτή η κατακραυγή. Θα ήταν μικρότερη. Για να μην κρεμάμε ανθρώπους. Δε μου αρέσει. Και εγώ το έχω υποστεί. Όταν κάνεις μια μακακία δεν είσαι έτοιμος εκείνη την ώρα, μέσα σε ένα λεπτό να πεις συγγνώμη. Θέλει μέσα σου να καταλάβεις, γιατί βάλλεσαι από παντού. Το παιδί κατάλαβε πως είπε βλακεία και το διόρθωσε το βράδυ" είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ