Follow us

Δέσποινα Βανδή | Η νέα ζωή μετά το διαζύγιο και η μετακόμιση σε άλλο σπίτι

Η Μελίνα Νικολαΐδη γίνεται φοιτήτρια στο εξωτερικό.

MissBloom TEAM
Δέσποινα Βανδή NDP

Ένα από τα πιο hot νέα ζευγάρια της πόλης- έστω κι αν ακόμη δεν το έχουν επισήμως επιβεβαιώσει- είναι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Μάλιστα, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός πρόσφατα έκαναν μαζί μια μικρή απόδραση στη Ρώμη, ενώ τόσο κατά την αναχώρηση όσο και κατά την άφιξη από το ταξίδι τους, οι paparazzi τους εντόπισαν μαζί στο αεροδρόμιο.

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης | Η επιστροφή του ζευγαριού απ᾽τη Ρώμη και η αμηχανία τους στο αεροδρόμιο

Η κριτής του J2US λοιπόν φαίνεται πως διανύει περίοδο μεγάλων αλλαγών, αφού και η κόρη της Μελίνα τελειώνει φέτος το σχολείο και γίνεται φοιτήτρια και μάλιστα σκοπεύει να σπουδάσει στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στην στήλη "Talk of the town" του DownTown, η 17χρονη κόρη της με τον πρώην συζύγό της Ντέμη Νικολαΐδη στα τέλη του καλοκαιριού θα εγκαταλείψει την Ελλάδα, προκειμένου να φοιτήσει σε Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Έτσι, και η Δέσποινα Βανδή θα εγκαταλείψει το πολυτελές σπίτι που κατοικεί σήμερα στη Βούλα τον προσεχή Ιούνιο, μετακομίζοντας σε άλλη κατοικία. Να αναφέρουμε ότι δεν προβλέπεται συγκατοίκηση με τον νέο της σύντροφο, ο οποίος επίσης πρόσφατα μετακόμισε στο κέντρο της πόλης.

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης | Η μετακόμιση στο κέντρο της Αθήνας και η εξόρμηση στο Ναύπλιο (vid)

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ