Follow us

Γιατί όλοι έχουν πάθει ψύχωση με τον αδερφό του Macaulay Culkin, Kieran;

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, οι πρώτοι ρόλοι και η τεράστια επιτυχία στα 36 του.

Kieram Culkin Splash News / Ideal Image

Ακόμα κι αν είχε αποσυρθεί για αρκετό καιρό από την υποκριτική, χωρίς να κάνει την επιτυχία που γνώρισε στα '90s, δεν υπάρχει άνθρωπος εν έτει 2021 που δε γνωρίζει τον Macaulay Culkin. Έχοντας πρωταγωνιστήσει στην πιο διάσημη παιδική σειρά ταινιών "Home Alone" που έχει συνδεθεί άρρηκτα με τη γιορτή των Χριστουγέννων, ο ηθοποιός πριν κλείσει καλά καλά τα 10, είχε καταφέρει να βγάλει από την υποκριτική και για μόνο μία ταινία 1 εκατομμύριο δολάρια, κάτι που μέχρι τότε ήταν πρωτάκουστο για την ηλικία του - και συνεχίζει να είναι. Και όμως τα τελευταία χρόνια, ένας άλλος Culkin απασχολεί τα μέσα και δεν είναι άλλος από τον αδερφό του, Kieran.

Έχοντας ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής, ο Kieran δε γνώρισε την επιτυχία του αδερφού του σε μικρή ηλικία, όμως μέσω της μαύρης κωμωδίας "Succession" στην οποία πρωταγωνιστήσει τα τελευταία 3 χρόνια, έχει καταφέρει να μπει στη λίστα με τους πιο υποσχόμενους ηθοποιούς της γενιάς του.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Ο Culkin είναι το 4ο από τα 7 παιδιά των Kit Culkin και Patricia Brentrup. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος αλλά και ο αδερφός του, η οικογένειά του δεν είχε πολλά χρήματα και αναγκάζονταν να μένουν σε ένα σπίτι, με ένα δωμάτιο, το οποίο είχε ένα μπάνιο. Ο πατέρας τους που είχε ασχοληθεί σε παιδική ηλικία με το Broadway ήταν εκείνος που έσπρωξε τα παιδιά του προς τον χώρο του θεάματος, γι' αυτό κιόλας όλα τα αδέρφια έχουν ορισμένες δουλειές στο ενεργητικό τους. Μάλιστα, εκείνος και η σύζυγός του ανέλαβαν ως μάνατζερ των παιδιών. Όμως, όταν οι δουλειές για τον Macaulay είχαν ξεφύγει του ελέγχου, η κατάσταση μαζί του ήταν ανυπόφορη, αφού ήταν ιδιαίτερα βίαιος. Μάλιστα, όπως έχει δηλώσει ο ηθοποιός τον ανάγκαζε να δουλεύει παρά τη θέλησή του ή να κοιμάται στον καναπέ για να ξέρει ποιος είναι "το αφεντικό".

Διάβασε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ