Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Η αινιγματική ανάρτηση που φουντώνει τις φήμες περί χωρισμού

"Είμαι κουρασμένος από τόσους χωρισμούς, τόσα πρωινά, τόσα απογεύματα".

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου & ο Φίλιππος Τσαγκρίδης Instagram

Μια ανάρτηση που επιδέχεται πολλών αναγνώσεων έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στα stories της στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, η 36χρονη παρουσιάστρια που έχει αναφερθεί πολλές φορές στην αγάπη της για τη λογοτεχνία και την ποίηση, ανέβασε ένα απόσπασμα από τις "Μάταιες αποφάσεις" του Τάσου Λειβαδίτη.

Κατερίνα Καινούργιου | Χάραξαν όλο το αυτοκίνητό της με κλειδί (pic)

#Poetrymylove

Σε αυτό, διαβάζουμε:

Κάθομαι μερικές φορές και σκέφτομαι: Να μπορούσα λέει να ξαναγυρίσω στο παρελθόν. Να τακτοποιήσω μερικά πράγματα, ν' αποτελειώσω κάποια άλλα.

Όμως τι σημασία θα 'χε;

Είμαι κουρασμένος από τόσους χωρισμούς, τόσα πρωινά, τόσα απογεύματα.

Το σχετικό story

Κατερίνα Καινούργιου | Η αινιγματική ανάρτηση που φουντώνει τις φήμες περί χωρισμού

Η ανάρτηση αυτή μπορεί να μην είχε κάποιο ιδιαίτερο νόημα σε άλλη περίπτωση, αλλά κατόπιν των φημών περί χωρισμού με τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη Παναγόπουλο, πολλοί ήταν όσοι το θεώρησαν σαν μια έμμεση αναφορά σε αυτό.

Loading...

Να σου θυμίσουμε ότι η οικοδέσποινα του Super Κατερίνα εδώ και δύο περίπου χρόνια είναι σε σχέση με τον επιχειρηματία, ενώ δεν έχει δημόσια αναφερθεί στις εν λόγω φήμες επιβεβαιώνοντας ή διαψεύδοντας όσα γράφονται.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε πει πρόσφατα σχετικά με αυτό:

"Επειδή έχουμε μιλήσει με την ίδια την Κατερίνα και ξέρουμε. Όλες οι σχέσεις περνάνε κρίσεις. Έχουν τα πάνω και τα κάτω. Προφανώς για να το λέει και ο Νίκος και για να υπάρχουν και κάποιες φήμες.

Μπορεί να έχει υπάρξει ένας καβγάς, αλλά στις μεγάλες σχέσεις που μετράνε χρόνια αυτά συμβαίνουν. Το λέω γιατί τελευταία κυκλοφόρησε έντονα η φήμη πως έχουν χωρίσει οριστικά. Όταν ένα ζευγάρι είναι χρόνια και ταιριάζει, μπορεί να υπάρχει μια κρίση και να ξεπεραστεί.

Επειδή ταιριάζουν ο Φίλιππος με την Κατερίνα και έχουν μοιραστεί πολύ ωραίες στιγμές, ευχόμαστε να είναι μια κρίση και να τα ξαναβρούν σύντομα. Η Κατερίνα ποτέ δεν έχει κρυφτεί και όταν αυτό συμβεί θα το επικοινωνήσει η ίδια με τον κόσμο" .

Ενώ και ο καλός της φίλος Νίκος Κοκλώνης είχε αναφερθεί στο θέμα:

"Και εγώ όταν χώρισα η Κατερίνα ήταν δίπλα μου. Άρα αν ποτέ χωρίσει η Κατερίνα και εγώ θα είμαι δίπλα της. Έτσι είναι οι σχέσεις ρε παιδιά, έχουν τα up και τα down τους. Τσακώνεσαι τα ξαναβρίσκεις. Αυτό είναι το αλατοπίπερο που σε κάνει να ερωτεύεσαι. Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα έχει χωρίσει ό,τι και να λέει. Πιστεύω πως η Κατερίνα επειδή είναι ένας αυθόρμητος, καθαρός άνθρωπος, όταν νιώθει κάτι το βγάζει. Έτσι λοιπόν στέλνει μηνύματα στον Φίλιππο".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ