Follow us

Ελληνίδες celebrities καλεσμένες σε γάμο | Τα "τολμηρά" χτενίσματα που συζητήθηκαν έντονα

Άλλες απογοήτευσαν με τις επιλογές τους, ενώ άλλες "κατηγορήθηκαν" πως προσπάθησαν να επισκιάσουν τη νύφη.

Διάσημες καλεσμένες σε γάμο | Τα 6 πιο αξιομνημόνευτα χτενίσματα που συζητήθηκαν NDP Photo Agency

Κάθε εμφάνιση των αγαπημένων μας Ελληνίδων celebrities αποτελεί αντικείμενο συζήτησης, αλλά και πηγή στιλιστικής έμπνευσης για αρκετές από εμάς. Όταν, μάλιστα, πρόκειται για τα εντυπωσιακά χτενίσματα που επιλέγουν ως καλεσμένες σε γάμο, τότε το ενδιαφέρον μας εντείνεται ακόμη περισσότερο.

Ο γάμος είναι, άλλωστε, μία ιδιαίτερη περίσταση, όχι μόνο για τη νύφη και τον γαμπρό, αλλά και για τους παρευρισκόμενους οι οποίοι οφείλουν να τιμήσουν το ζευγάρι με την, όσο το δυνατόν, πιο καλαίσθητη παρουσία τους.

Blast from the past | 5 bridal χτενίσματα από γνωστές Ελληνίδες και ο λόγος που μας απογοήτευσαν

Ανατρέχοντας, λοιπόν, στις διάσημες καλεσμένες σε γάμους των τελευταίων χρόνων, συναντήσαμε κάποια από τα πιo "τολμηρά" χτενίσματά τους, που ακόμη και σήμερα, παραμένουν αξέχαστα. Ιδού οι εμφανίσεις των Ελληνίδων celebrities που συζητήθηκαν έντονα, είτε γιατί οι επιλογές τους απογοήτευσαν τους fans τους, είτε γιατί "κατηγορήθηκαν" πως προσπάθησαν να επισκιάσουν τη νύφη:

Ελεονώρα Μελέτη

Το περίτεχνο updo με τις πλεξούδες που επέλεξε η δημοσιογράφος στον γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη ήταν το ιδανικό girly χτένισμα για το καλοκαίρι. Πολλοί ήταν ωστόσο εκείνοι που την κατηγόρησαν ότι θέλησε να κλέψει τη λάμψη της νύφης. Αν μας ρωτάς, δεν το πιστεύουμε.

Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια πάντρεψε την κολλητή της τον Ιούνιο του 2017, με εντυπωσιακά voluminous half up half down μαλλιά. Οι στιλιστικές της επιλογές σχολιάστηκαν έντονα, καθώς πολλοί θεώρησαν ότι έκλεψε την παράσταση από τη νύφη, αφού το φόρεμα, το εντυπωσιακό μακιγιάζ και το voluminous half up half down της θύμιζαν νυφική εμφάνιση.

Νίκη Παλληκαράκη

Για το γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η ηθοποιός επέλεξε ένα αυστηρό updo, το οποίο δίχασε τους fans της, με άλλους να την επικροτούν για το διαχρονικό χτένισμά της κι άλλοι να την κατατάσσουν ανάμεσα στις χειρότερες εμφανίσεις της βραδιάς.

Μαριέττα Χρουσαλά

Το αγαπημένο χτένισμα της Μαριέττας Χρουσαλά είναι, με διαφορά, το half up half down, αφού το έχει προτιμήσει σε παραπάνω από ένα γάμο ως καλεσμένη. Το hair look της στο γάμο της Μαρίας Μενούνος ωστόσο δεν εντυπωσίασε τους θαυμαστές της με πολλούς να θεωρούν ότι δεν ήταν πολύ καλά χτενισμένη. Όλες έχουμε όμως δικαίωμα στους πειραματισμούς με τα μαλλιά μας, όχι;

Γιάννα Αγγελοπούλου

Ελληνίδες celebrities καλεσμένες σε γάμο | Τα "τολμηρά" χτενίσματα που συζητήθηκαν έντονα

Πρόσφατα, ο γιος της επιχειρηματία παντρεύτηκε και εκείνη εντυπωσίασε με το αξεσουάρ που επέλεξε να κοσμήσει το signature ίσιο look στα μαλλιά της. Ο λόγος για τη λαμπερή στέκα η οποία θύμιζε bridal hair accessory και σίγουρα αποτέλεσε το "highlight" της εμφάνισης της.

Γιάννα Αγγελοπούλου | Το τολμηρό χτένισμα στο γάμο του γιου της που συζητήθηκε έντονα

Honourable Mention: Λάκης Γαβαλάς

Λίγοι άνδρες τολμούν στιλιστικά όσο ο Λάκης Γαβαλάς και αυτό οφείλουμε να το παραδεχθούμε. Ο σχεδιαστής μόδας έκανε μία extravagant εμφάνιση στον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, φορώντας ένα πληθωρικό καπέλο με φτερά, που σίγουρα έκλεψε την παράσταση από τη νύφη.

Disclaimer: Αν μας ρωτάς, αν η νύφη κι ο γραμπρός ήταν σύμφωνοι με τις παραπάνω επιλογές χτενισμάτων, είμαστε κι εμείς! Άλλωστε ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει το στιλ του με τον τρόπο, που επιθυμεί.

The Wig Issue | 5 Ελληνίδες celebrities που δεν ήξερες ότι φοράνε -σχεδόν- καθημερινά περούκα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ