Follow us

Ξεχάστε τις Kardashian και τις Jenner | 5 γυναίκες celebrities που θα έπρεπε να είναι τα πραγματικά πρότυπα για όλες τις 20αρες

Γυναίκες που αξίζουν πραγματικά να βρίσκονται στην καρδιά όλων των γυναικών και των ανδρών.

Kardashian, Jenner Splash News / Ideal Image

Ζούμε σε μια εποχή όπου η εικόνα κατέχει τη μεγαλύτερη δύναμη από ποτέ άλλοτε, με τα social media να προωθούν τα νέα role models προς το νεανικό κοινό, με βάση και μόνο την εξωτερική τους εμφάνιση. Δυστυχώς, έχουμε ξεχάσει το τι σημαίνει περιέχομενο και ασχολούμαστε με τους δημιουργούς περιεχόμενου, που εν τέλει δεν έχουν τίποτα ουσιώδες να μας προσφέρουν. Και μπορεί η νέα γενιά να γαλουχείται με τις Kardashian και τις Jenner, οι οποίες βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της λίστας με τα σημερινά πρότυπα, βομβαρδίζοντας συνεχώς το feed μας και τραβώντας την προσοχή μας, όμως υπάρχουν κάποιες άλλες γυναίκες οι οποίες θα έπρεπε να απασχολούν περισσότερο τις κοπέλες της εποχής αυτής.

50 over 50 | Η νέα λίστα του Forbes για τα κατορθώματα γυναικών που καταρρίπτουν τα ηλικιακά ταμπού

1. Helen Mirren

Σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεσαι, η γυναίκα αυτή αποτελεί έμπνευση. Στα 76 της παραμένει παθιασμένη για τη ζωή, ενώ παράλληλα ποτέ δεν έχει προσπαθήσει να κρύψει την πραγματική της ηλικία. Χάρη στο ταλέντο της, μας έχει χαρίσει αξέχαστες στιγμές και ειδικότερα μέσω των απίθανων ερμηνειών της σε ταινίες, ενώ η φιλανθρωπική της δράση και η στήριξή της προς τα άτομα που έχουν ανάγκη, αξίζουν συγχαρητήρια. Από την άλλη, είναι μία από τις γυναίκες που έσπασε τα "πρέπει" και απαρνήθηκε τον ρόλο της μητρότητας στη ζωή της, καθώς δεν ένιωσε ποτέ αυτό το μητρικό φίλτρο, για το οποίο πολλές μιλούν, απελευθερώνοντας πολλές άλλες να μπορούν να κάνουν την ίδια επιλογή.

Ξεχάστε τις Kardashian και τις Jenner | 5 γυναίκες celebrities που θα έπρεπε να είναι τα πραγματικά πρότυπα για όλες τις 20αρες

2. Reese Witherspoon

Η Reese Witherspoon , αν και παντρεύτηκε μικρή, αποκτώντας δύο παιδιά, δεν σταμάτησε ποτέ να κυνηγάει τα όνειρά της, με αποτέλεσμα να γίνει μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της εποχής της. Όταν κατάλαβε πως η σχέση της με τον πρώτο της σύζυγο δεν πήγαινε άλλο, πήρε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσει, στέκοντας στα πόδια της και συνεχίζοντας το ταξίδι της. Μέσω της εταιρείας παραγωγής που ίδρυσε, είχε όραμα να προωθήσει περισσότερο τα πρότζεκτ γυναικών συγγραφέων και σκηνοθετών, που έπαιρναν μικρότερη προσοχή στον κόσμο του Hollywood, δίνοντας φωνή σε εκείνες που δεν είχαν την ευκαιρία να φωνάξουν δυνατά. Πέρα από την υποκριτική, ένα ακόμα πάθος της είναι το βιβλίο, έχοντας δημιουργήσει μία λέσχη, στην οποία μοιράζεται τα μυθιστορήματα που ανακαλύπτει και πιστεύει πως και άλλοι πρέπει να διαβάζουν.

Reese Witherspoon Oscars 2021

3. Angelina Jolie

Πολλοί μένουν στην επιφάνεια, εξυμνώντας την για την εξωπραγματική ομορφιά της ή για τις σχέσεις που είχε στο παρελθόν (βλ. Brad Pitt), όμως σε εκείνο που θα έπρεπε πάντα να επικεντρωνόμαστε είναι η φιλανθρωπική της δράση. Η δουλειά της με τον ΟΗΕ, τη UNICEF και άλλες οργανώσεις, με σκοπό την προστασία των παιδιών είναι αξιέπαινη. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως, πέρα από τα 3 βιολογικά της παιδιά, είχε υιοθετήσει 3 ακόμα, τα οποία δεν ξεχωρίζει από εκείνα που έφερε στον κόσμο. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε ένα βιβλίο σε συνεργασία με την Υπατη Αρμοστεία σχετικά με τα δικαιώματα των παιδιών, ενώ άνοιξε λογαριασμό στο Instagram για να επικοινωνήσει την κατάσταση που επικρατεί στο Αφγανιστάν.

Angelina Jolie

4. Jennifer Lopez

Μπορεί συνήθως τα μέσα να ασχολούνται με την εξωτερική της εμφάνιση, που πράγματι αποτελεί ένα ενδιαφέρον θέμα, αφού στα 52 της μοιάζει να μην έχει περάσει μέρα από πάνω της, παρ΄όλ'αυτά ο λόγος που θεωρείται παράδειγμα προς μίμηση είναι το ότι αποτελεί ένα σύγχρονο Girlboss. Η ίδια έχει καταφέρει το όνομά της να γίνει brand, από το οποίο βγάζει εκατομμύρια δολάρια, με τη σκληρή δουλειά και την προσήλωση στον στόχο της να είναι οι αιτίες που σήμερα βρίσκεται στην κορυφή.

Jennifer Lopez

5. Rihanna

Το ταλέντο της στη μουσική είναι αδιαμφισβήτητο, εκείνο όμως που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ο τρόπος που έχει κάνει να νιώθουν όλες οι γυναίκες. Ήταν εκείνη που δήλωσε πως με λίγα κιλά παραπάνω νιώθει περισσότερο ο εαυτός, προωθώντας θετικά πρότυπα μέσω των ρούχων και των εσωρούχων που έφεραν την υπογραφή της, τα οποία απευθύνονταν σε πραγματικές γυναίκες. Επιπλέον, ήταν από τις πρώτες στον χώρο της ομορφιάς που επικεντρώθηκε στη συμπερίληψη, λανσάροντας δεκάδες αποχρώσεις makeup για όλους τους τόνους επιδερμίδας που θα κάλυπταν το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών και ανδρών.

Rihanna

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ