Follow us

Μπέτυ Μαγγίρα | Εκτός εκπομπής η παρουσιάστρια - Τι συνέβη;

Κάπως διαφορετικά ξεκίνησε η εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα".

MissBloom TEAM

Κάπως διαφορετικά ξεκίνησε η εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα" αφού η Μπέτυ Μαγγίρα δε βγήκε για να κάνει έναρξη, όπως την έχουμε συνηθίσει τους τελευταίους μήνες.

Ο Νίκος Μπάρκουλης τοποθετείται πάνω στο ξέσπασμα της μητέρας του - Η απάντηση της Δέσποινας Βανδή

Αντίθετα, η ίδια εμφανίστηκε μέσω σύνδεσης από το σπίτι της, καθώς όπως δήλωσε ο σύζυγός της, Δημήτρης Μάζης, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί και η ίδια να μπει σε καραντίνα, μέχρι να υποβληθεί σε μοριακό τεστ.

Η ίδια με χαρούμενη διάθεση πείραξε τους συνεργάτες της, λέγοντας: "Ρεμάλια καλοπερνάτε; Καλημέρα. Έλειψα και αράξατε, ούτε χορευτικά, ούτε χορογραφίες… Καλημέρα στους τηλεθεατές, σε εσάς, στο κοντρόλ. Να πούμε το εξής για να μην απορεί ο κόσμος: Ο άντρας μου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, έχει πολύ ήπια συμπτώματα, είναι εμβολιασμένος, μάλιστα είχε κάνει και την τρίτη δόση αλλά δεν πρόλαβε να τον πιάσει. Εγώ, αν και εμβολιασμένη προτίμησα και για δική σας ασφάλεια να μείνω σπίτι. Είμαι μια χαρά, είμαι πάρα πολύ καλά… Θα μείνω σπίτι για την ασφάλεια όλων σας μέχρι να κάνω το μοριακό τεστ και να είμαστε σίγουροι ότι είμαι μια χαρά για να επιστρέψω σύντομα στην αγκαλιά σας".

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ