Follow us

Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή κέρδισε το δικό της στέμμα ομορφιάς - Η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία

Η έκπληξη που δέχθηκε η παρουσιάστρια στην εκπομπή "Happy Day".

MissBloom TEAM

Μία ακόμη ιδιότητα μπορεί να διαγράψει η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τη λίστα με τα πράγματα που θα ήθελε να γίνει όταν ήταν μικρή, καθώς κατάφερε να γίνει εστεμμένη. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια στέφθηκε Miss Happy Day κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, με τον Κώστα Φραγκολιά να κάνει τη στέψη.

Ο Νίκος Μπάρκουλης τοποθετείται πάνω στο ξέσπασμα της μητέρας του - Η απάντηση της Δέσποινας Βανδή

Όλα ξεκίνησαν όταν λίγες ημέρες νωρίτερα η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο επισκέφθηκε την ομάδα του "Happy Day" ύστερα από τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό ομορφιάς "The Miss Globe 2021", στον οποίο κέρδισε την 6η θέση. Όπως ήταν αναμενόμενο, η ίδια εμφανίστηκε στο πλατό, φορώντας το στέμμα της, το οποίο η παρουσιάστρια ζήτησε να δοκιμάσει.

Το μοντέλο, όμως, αρνήθηκε να της το δώσει, καθώς όπως αποκάλυψε, απαγορεύεται να το βγάλει από το κεφάλι της. Έτσι, δεσμεύθηκε να της στείλει το δικό της στέμμα, κάτι που συνέβη σχετικά πολύ άμεσα.

Όπως ήταν φυσικό, οι σκηνές που ακολουθούν στο παρακάτω βίντεο ήταν άκρως χιουμοριστικές, καθώς η αρχή της εβδομάδας ξεκίνησε με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ο Κώστας Φραγκολιάς εμφανίστηκε στο πλατό, κρατώντας ένα κουτί, κάνοντας έκπληξη στην παρουσιάστρια. Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο πρόεδρος των Καλλιστείων GS Hellas, Γιώργος Κούβαρης, είχαν ετοιμάσει ένα στέμμα αποκλειστικά για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον συνεργάτη της να πραγματοποιεί τη στέψη.

Η ίδια φυσικά δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγογός, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της με το στέμμα, μοιράζοντας με τους followers της τη μεγάλη αυτή στιγμή.

Loading...

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ