Follow us

Γιώργος Λέφας για Πέτρο Φιλιππίδη | "Δεν θέλω να ξανασχοληθώ με αυτό το θέατρο"

Η κόντρα των δυο πρώην φίλων συνεχίζεται.

Πέτρος Φιλιππίδης NDP

Πριν από μερικές μέρες ο Γιώργος Λέφας αποκάλυψε πως η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη του ζήτησε να τον βοηθήσει καταθέτοντας υπέρ του, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει πώς πολλά από όσα αποκαλύφθηκαν για εκείνον δεν τον σόκαραν. "Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες του. Έβλεπα κάποια πράγματα, αλλά δε μπορούσε να φτάσει το μυαλό μου ότι ήταν σε τέτοια έκταση, όταν ακούστηκαν αυτά τα πράγματα από το ΜeToo", είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Μέσω του Πρωινού, ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε: "Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη φυλακή, μη δυνάμενος να μιλήσει, να απαντήσει, να ακούσει. Προκαλεί θλίψη, άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του πολλά χρόνια, χωρίς να έχουν εκφράσει ποτέ παράπονο, τώρα να διαγωνίζονται να σπιλώνουν τον Φιλιππίδη, κερδίζοντας λίγα λεπτά δημοσιότητας. Αυτή είναι η φύση ορισμένων ανθρώπων, χειροκροτούσαν στα εύκολα, σταυρώνουν στα δύσκολα".

Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή κέρδισε το δικό της στέμμα ομορφιάς - Η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία

Η συνέχεια της κόντρας

"Τους ρωτάω, τον κ. Δημητρακόπουλο και τον κ. Φιλιππίδη, πώς ένας άνθρωπος που επέλεξε κάποια στιγμή στην ακμή της καριέρας του να φύγει και να συνταξιοδοτηθεί πώς λοιπόν ζητάει αυτός ο άνθρωπος ζητά δημοσιότητα. Τα δέκα τελευταία χρόνια δεν είχα καμία σχέση μαζί του. Όφειλα να το κάνω γι αυτά τα κορίτσια, για τα οποία έχω πολύ μεγάλη εκτίμηση για την ανδρεία και το σθένος τους" είπε ο Γιώργος Λέφας.

"Γιατί μη ξεχνάμε ότι τα κορίτσια δεν είναι σαν κι εμένα, είναι εργαζόμενες. Εγώ είμαι ήσυχος στο σπιτάκι μου, μαγειρεύω, κοιτάω τα παιδιά μου και όλα αυτά τα πράγματα. Δε θέλω να ξανασχοληθώ με το θεάτρο, με αυτό το θέατρο", πρόσθεσε.

Ο Φιλιππίδης απαντά στις δηλώσεις Λέφα για το τηλεφώνημα της Ελπίδας Νίνου, "να βοηθήσει τον Πέτρο"...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ