Follow us

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης | Τσακώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας; (vid)

Η κίνηση της τραγουδίστριας που φαίνεται πως ενόχλησε τον ηθοποιό.

MissBloom TEAM
Μπισμπίκης Βανδή Instagram

Ένταση προκλήθηκε την Πέμπτη 18/11 στο "Πρωινό" όταν ο ρεπόρτερ της εκπομπής Γρηγόρης Μπάκας κλήθηκε να παρουσιάσει το θέμα του σχετικά με τον φημολογούμενο τσακωμό της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Να θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός φαίνεται πως αποτελούν εδώ και μερικούς μήνες το νέο hot ζευγάρι της πόλης, παρόλο που κανένας από τους δύο δεν το έχει ακόμη επιβεβαιώσει. Μάλιστα, πρόσφατα έκαναν μαζί ένα ταξίδι στη Ρώμη, ενώ είχαν πάει μαζί και στο Ναύπλιο.

Βανδή - Μπισμπίκης | Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος - Η άφιξή τους από το ταξίδι τους στην Ιταλία (pics)

Τι είπε ο δημοσιογράφος στο Πρωινό για τον φημολογούμενο τσακωμό τους;

Ο Γρηγόρης Μπάκας ανέφερε:

"Πήγαν οι δυο τους για ένα καφεδάκι στο κέντρο της Αθήνας, τα λέγανε ωραία, όμως είδαν τον φωτογραφικό φακό από μακριά και μια κινητικότητα από απόσταση.

Εκείνη την στιγμή υπήρξε μεταξύ τους μια ένταση. Εκείνη την ώρα σηκώθηκαν και πήγαν να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα των φωτογράφων και προχώρησαν σε μια στοά στο κέντρο της Αθήνας.

Εκεί κοντοστάθηκε, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, ο κύριος Μπισμπίκης και γύρισε και είπε στη Δέσποινα "γιατί το έκανες αυτό;"

Τι εννοούσε; Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Δέσποινα Βανδή λίγο πριν καθίσουν ανέβασε ένα στόρι με το οποίο δήλωνε την παρουσία τους στο συγκεκριμένο μέρος.

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης | Τσακώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας; (vid)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ