Follow us

Λάκης Λαζόπουλος | Η διάψευση για Βανδή - Μπισμπίκη και η δημόσια συγγνώμη στον ηθοποιό

Όσα είπε για την πρώτη επίσημη εμφάνιση των Βανδή-Μπισμπίκη.

MissBloom TEAM
Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης NDP

Τον Αντώνη Λιάρο, δημοσιογράφο και διοργανωτή των εγκαινίων της Δραματικής Σχολής "Τεχνών Εκατό" θέλησε να διαψεύσει δημόσια ο Λάκης Λαζόπουλος.

Να θυμίσουμε ότι, μιλώντας στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την κάμερα της εκπομπής "Happy Day”, είχε πει για την πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη στην εν λόγω εκδήλωση:

Βοήθησα στο στήσιμο αυτής της βραδιάς και φυσικά το talk of the town ήταν η εμφάνιση Βανδή – Μπισμπίκη. Αυτό επισκίασε όλα τα υπόλοιπα αλλά ευτυχώς λειτούργησε θετικά για τον σκοπό της εκδήλωσης.

Το ξέραμε ότι θα έρθουν. Το ξέραμε λίγες μέρες πριν, όταν είχε ανταποκριθεί θετικά στην πρόκληση. Βεβαίως με τους καλλιτέχνες πάντα κρατάς μια επιφύλαξη γιατί όταν μπορεί να σου πουν ένα "ναι” και μετά...

Η πρόταση έγινε από όσο ξέρω στη Δέσποινα Βανδή η οποία είχε απαντήσει θετικά. Δε ξέραμε ότι θα έρθει με τον Μπισμπίκη, το φανταζόμασταν, το ελπίζαμε αλλά δε το ξέραμε. Το επιβεβαιώσαμε λίγη ώρα πριν έρθει.

Ο Λάκης Λαζόπουλος λοιπόν διέψευσε με μια επιστολή του το εν λόγω παρασκήνιο, ενώ ζήτησε και συγγνώμη από τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Έκπληκτος διάβασα την δήλωση του κ. Λιάρου ο οποίος εργάζεται στο τμήμα δημοσιογραφίας του Ομίλου D group, στον οποίο ανήκει και η Τεχνών 100.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν καλεσμένος στα εγκαίνια της σχολής Τεχνών Εκατό επειδή διδάσκει εδώ, επειδή είναι προσωπικός μου φίλος και επειδή εγώ ο ίδιος τον κάλεσα. Άλλωστε τις λίστες των καλεσμένων της σχολής τις επιμελήθηκα προσωπικά εγώ και οι συνεργάτες μου.

Καλεσμένη μου ήταν και η Δέσποινα Βανδή την οποία γνωρίζω και είναι φίλη μου πολλά χρόνια και προσωπικά γνώριζα και γνωρίζαμε ότι επρόκειτο να έρθουν μαζί.

Ο κ. Λιάρος προφανώς ήταν ανενημέρωτος, ήταν καθαρά θέμα της σχολής και των καλεσμένων της. Δεν είχε καμία γνώση, καμία δικαιοδοσία και ως εκ τούτου ανέφερε κάτι το οποίο δεν ισχύει. Προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τον Βασίλη που τόσο εκτιμώ και θαυμάζω, γι’ αυτή τη λάθος τοποθέτηση που έγινε εκ μέρους του κ. Λιάρου, νομίζω άθελά του.

Λάκης Λαζόπουλος | Διαψεύδει όσα είπε ο Αντώνης Λιάρος για την πρώτη επίσημη εμφάνιση Βανδή - Μπισμπίκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ