Follow us

Celebrity News | Ο νεαρός καλεσμένος που τα έχασε με την ομορφιά της Μενεγάκη, η σκληρή κριτική στην Πατούλη από τον Λιάγκα & όλα τα νέα

Η Δήμητρα Ματσούκα για το #MeToo, η Έλενα Χριστοπούλου απαντά στη Ραμόνα Βλαντή, η σκληρή κριτική στην Πατούλη από τον Λιάγκα, ο Αιμιλιανός Σταματάκης για το πρόβλημα υγείας του & όσα συνέβησαν στο GNTM.

MissBloom TEAM
yupiii

Η Έλενα Χριστοπούλου απαντά στη Ραμόνα Βλαντή: "Κρίνω σώματα σαν να είμαι κρεοπώλης;"

Celebrity News | Ο νεαρός καλεσμένος που τα έχασε με την ομορφιά της Μενεγάκη, η σκληρή κριτική στην Πατούλη από τον Λιάγκα & όλα τα νέα

Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου. Η γνωστή μάνατζερ δεν δίστασε να αναφερθεί στο πρόσφατο ατύχημά της με σκυλάκι γνωστής φίλης της, απαντά στα όσα δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ραμόνα Βλαντή και ξεκαθαρίζει τα πράγματα για το "πάγωμα” του "Ελλάδα έχεις ταλέντο”.

"Ήμουν στον καναπέ μιας φίλης μου κι έχει ένα γέρικο σε ηλικία σκυλάκι, δεν ακούει κιόλας και το χάιδευα, χάιδευα, το χάιδευα κι όπως γύρισα να το φιλήσω γύρισε και με δάγκωσε στο μαλακό μέρος του ματιού. Φοβήθηκε το καημένο. Καθόταν κι εγώ πήγα έτσι από πάνω του” εκμυστηρεύτηκε για τον πρόσφατο τραυματισμό της στο μάτι.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Τα "έχασε" ο Liam Ireland μόλις είδε την Ελένη Μενεγάκη από κοντά – Η απίθανη ατάκα του & η αντίδρασή της

Ελένη Μενεγάκη

Την πρώτη του τηλεοπτική συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του MEGA είχε ο Liam Ireland. O πρωταγωνιστής της σειράς "Η Γη της Ελιάς” του Αντρέα Γεωργίου βρέθηκε στην "Ελένη” και μίλησε για την προσωπική κι επαγγελματική του πορεία, το ξεκίνημα του στην ηθοποιία, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τις εξελίξεις του ρόλου του στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Μεγάλου Καναλιού.

Στην αρχή της γνωριμίας τους ο Liam εντυπωσιασμένος με την ομορφιά της Ελένης Μενεγάκη δεν δίστασε να της κάνει κοπλιμέντο λέγοντας της: "Μπορώ να πω όμως, τι ομορφιά είναι αυτή” με την Ελένη Μενεγάκη να του απαντά: "Μπορείς να μου πεις ε; Εμένα τώρα ό,τι και να μου πεις, ναι θα σου πω, γιατί είσαι και δύο μέτρα άντρας”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Δήμητρα Ματσούκα για το #MeToo: "Η δικαιοσύνη πρέπει να αποφασίσει. Δεν υπάρχει πάντα το δεδομένο ότι ο καταγγέλλων λέει την αλήθεια"

Δήμητρα Ματσούκα

Καλεσμένη στο "Πρωινό” του ΑΝΤ1 βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η Δήμητρα Ματσούκα. Η διάσημη ηθοποιός σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για την καριέρα της, το ανιψάκι της, τον Άρη Σερβετάλη, τα εμβόλια, τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου και την παράσταση που πρωταγωνιστεί.

"Είναι πάρα πολύ ωραία. Είναι μεγάλη ευτυχία για την οικογένειά μας. Είναι υπέροχο. Έχω τρελαθεί. Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα. Είχα μια φοβία στην αρχή. Είναι και τόσο μικρούλι. Όταν δεν έχεις γίνει γονιός, δεν το έχεις τόσο πολύ εύκολο” ανέφερε αρχικά για τον ερχομό του ανιψιού της, ενώ συνέχισε απαντώντας στο εάν τώρα που είδε το μωρό θέλει να κάνει και δικό της: "Δε μου μπήκε καμία ιδέα”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Σκληρή κριτική στην Πατούλη από τον Λιάγκα - Η νέα διαφωνία με τη Σκορδά on air

Γιώργος Λιάγκας

Στο "Πρωινό” της Δευτέρας προβλήθηκαν κάποιες δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη μετά την οικειοθελή της αποχώρηση από το J2US. Ωστόσο υπήρξε μια διαμάχη μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, μιας και ο παρουσιαστής στήριξε την Δέσποινα Βανδή, ενώ η παρουσιάστρια την Μαρίνα Πατούλη.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε: "Διαφωνώ πλήρως με την Μαρίνα, δεν έχει καταλάβει τι της γίνεται. Συμφωνώ με τη Δέσποινα Βανδή, αυτά με τις φιλανθρωπίες είναι μπούρδες. Κανείς δεν πάει για την φιλανθρωπία. Είμαι απόλυτος. Είναι ένα κομμάτι δημοσιότητας. Αν θες να κάνεις φιλανθρωπία παίρνεις 5.000 και τα καταθέτεις σε ένα Ίδρυμα και δεν το μαθαίνει και κανείς".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Ένα από τα φαβορί εκτός διαγωνισμού – Ξέσπασαν σε κλάματα

GNTM

Οκτώ είναι πλέον τα εναπομείναντα μοντέλα στο GNTM και για ακόμη ένα επεισόδιο βρέθηκαν μπροστά στους κριτές προκειμένου να μάθουν πως ήταν η απόδοση τους στη φωτογράφιση που προηγήθηκε.

Η δοκιμασία αποχώρησης ήθελε τα μοντέλα να φέρνουν εις πέρας μια φωτογράφιση, στην οποία έπρεπε να ποζάρουν κάτω από το νερό και να δείξουν κάποια συγκεκριμένα συναισθήματα που τους είχαν δοθεί.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Η Κυβέλη ρίχνει και πάλι τα "καρφιά" της

GNTM

Για ακόμα ένα επεισόδιο του GNTM, η Κυβέλη δεν "μάσησε" τα λόγια της.

Το νεαρό μοντέλο πλέον είναι μόνη της στο σπίτι, μιας και έχει επιλέξει να μην κάνει παρέα με κάποιον συμπαίκτη της και για ακόμα μια φορά, μιλώντας στην κάμερα βρέθηκε απέναντι από τους συμπαίκτες της.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής είπε: "Σήμερα το πρωί η Ειρήνη εντελώς τυχαία ήταν λίγο μαγκωμένη μπροστά στην κάμερα. Με ρώτησε για να μπει στο μπάνιο. Δεν ρωτά ποτέ για να μπει κι έχουμε τσακωθεί άπειρες φορές. Δεν χτυπά την πόρτα, μόνο τελευταία που τής το έχω πει επανειλημμένα. Η ίδια έλεγε ότι όλα της ανήκουν εδώ μέσα κι έχει κάποια τέτοια θεματάκια".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης για το πρόβλημα υγείας του: "Με επηρέασε στην καρδιά"

Αιμιλιανός Σταματάκης

Συνέντευξη στο "Love It” παραχώρησε ο Αιμιλιανός Σταματάκης λίγες ημέρες πριν ανακοινωθεί το όνομα του για την αντικατάσταση του Άρη Σερβετάλη στην παράσταση "Ρινόκερος”.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στα εμβόλια και τα πιστοποιητικά, αποκαλύπτοντας έτσι το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε. "Θεωρώ εξαιρετικά ανήθικο και επικίνδυνο να πουλούν κάποιοι πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού. Στο παρελθόν πέρασα μια ίωση, πρήστηκαν οι αμυγδαλές μου, ανέβασα πυρετό και αυτό με επηρέασε στην καρδιά. Ήταν σε μια περίοδο που πίεζα τον εαυτό μου πάρα πολύ. Θυμάμαι ότι έλεγα στον εαυτό μου – επειδή έτσι μαθαίνουμε και στο θέατρο στην Ελλάδα – δε θα πάθω τίποτα, θα παίξεις και άρρωστος, όσο και να πονάς μέχρι να μην αντέχεις άλλο και να μη μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι” είπε αρχικά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ