Follow us

Αϊβάζης για το λόγο που δεν πήγε στο Survivor | "Διαγνώστηκα με ανεύρυσμα"

Λίγο πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο, έλαβε κάποια νέα πολύ σημαντικά νέα που τον άφησαν εκτός παιχνιδιού.

MissBloom TEAM

Η σοκαριστική είδηση για τον αδερφό του Γιάννη Αϊβάζη, Αλκιβιάδη, έκανε τους πάντες να σαστίσουν, καθώς όπως δήλωσε στην κάμερα του Happy Day και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, πριν από λίγο καιρό έμαθε πως είχε ένα ανεύρυσμα, εξαιτίας του οποίου δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα του Survivor.

Χριστίνα Κοντοβά - Τζώνη Καλημέρης | Η οικογενειακή φωτογραφία με τη μικρή Ada

Ειδικότερα, ο ίδιος είπε πως τη θέση του πήρε ο Ηλίας Μπόγδανος ή ο Παύλος Γαλακτερός, οι οποίοι μπήκαν λίγο αργότερα στο παιχνίδι.

"Ήμουν ένα βήμα πριν μπω στο Survivor. Είχα υπογράψει, έκανα όμως μία πολύ σοβαρή επέμβαση, νομίζω αναφέρθηκε και ο αδερφός μου σε αυτό. Διαγνώστηκα με ανεύρυσμα, έκανα τα απαραίτητα… Έκανα τις εξετάσεις κανονικά, κατέβηκα στην Αθήνα, έδωσα το ΙΒΑΝ του λογαριασμού μου, σχεδόν έφτασα στο αεροπλάνο και δεν μπήκα ποτέ. Δε μπόρεσαν να με ασφαλίσουν, ήταν πολύ νωρίς" εξομολογήθηκε ο Αλκιβιάδης Αϊβάζης στη Χριστιάνα Κοχλατζή.

Ο ίδιος παραδέχθηκε πως στενοχωρήθηκε που δεν είχε τη δυνατότητα να διαγωνιστεί, πόσο μάλλον όταν είχε φτάσει τόσο κοντά και θα ήταν από τους πρώτους που θα έμπαιναν στη δεύτερη φάση του παιχνιδιού. Επιπλέον, ο Αϊβάζης που τρία χρόνια πριν είχε προσπαθήσει να μπει στο σπίτι του MasterChef ανεπιτυχώς, δήλωσε ξανά συμμετοχή και όπως είπε αυτή τη φορά δεν έχει σκοπό να μείνει εκτός.

Δείτε το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ