Follow us

Η είδηση που άφησε τον Γιώργο Λιάγκα άφωνο | Η on air ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στο "Πρωινό"

Η σημερινή εκπομπή ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή για τους παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του Ant1.

MissBloom TEAM
Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας

Και ενώ η Φαίη Σκορδά βρισκόταν με τον Πέτρο Συρίγο στο κομμάτι της μαγειρικής, όπου ο σεφ ετοίμαζε το πιάτο της ημέρας, έγινε μια ανακοίνωση που δεν την περίμενε κανείς.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Γεροντιδάκης | Η τρυφερή χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με την σύντροφό του, Άσπα Κωνσταντοπούλου

Ειδικότερα, ο αγαπημένος σεφ της Φαίης Σκορδά ανακοίνωσε λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, πως θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, αφού η επί χρόνια σύντροφος του περιμένει κοριτσάκι, γεγονός που ξάφνιασε τον Γιώργο Λιάγκα.

Όπως αποκάλυψε, η νυν σύζυγός του, αφού πριν από λίγες ημέρες ο γνωστός σεφ παντρεύτηκε, διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μαζί πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. "Έκανα έναν πολιτικό γάμο πριν από μία εβδομάδα και τώρα είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς", δήλωσε ο Πέτρος Συρίγος στον αέρα της εκπομπής, ασυνήθιστο για τον ίδιο, αφού προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

"Είμαι πολύ χαρούμενος. Θα μπω και εγώ μέσα στο club φίλε Γιώργο. Είμαι χρόνια με την κοπέλα. Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας", είπε στους παρουσιαστές της εκπομπής, οι οποίοι του ευχήθηκαν με το καλό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ