Η Καίτη Γκρέυ δε γνωρίζει τίποτα για τον θάνατο του γιου της

Θρήνος για την οικογένεια της Αγγελικής Ηλιάδη.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Μόλις χθες έγινε γνωστή η είδηση πως ο πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη και γιος της Καίτης Γκρέυ, Βασίλης Ηλιάδης έφυγε από τη ζωή, χωρίς να γνωρίζουμε την ακριβή αιτία του θανάτου του.

Διαβάστε επίσης: Η νέα τοποθέτηση της Ρένας Κουβελιώτη για το πρόβλημα της υγείας της | "Ρωτάω τα παιδιά μου αν θα με αγαπούν, όταν δεν θα τα θυμάμαι"

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της Ηλιάδη αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, γεγονός που λογικά χειροτέρεψε την κατάσταση. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, η Καίτη Γκρέυ προς το παρόν δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για τα δυσάρεστα, καθώς κάτι τέτοιο θα τη διέλυε ψυχολογικά, δεδομένων των δικών της προβλημάτων υγείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα, αν και η σχέση του Βασίλη Ηλιάδη και της Καίτης Γκρέυ είχε περάσει από διάφορες δοκιμασίες, αφού για χρόνια είχαν σταματήσει να μιλάνε, τον τελευταίο καιρό προσπαθούσαν να αναπληρώσουν το κενό. Μάλιστα, ο γιος της ερμηνεύτριας συχνά επισκεπτόταν τη μητέρα του στο σπίτι της με τη σύζυγό του, Έφη, για να την εμψυχώνει εξαιτίας των προβλημάτων υγείας της.

Έτσι, η Αγγελική Ηλιάδη, ο αδερφός της, Κώστας και η νύφη της Καίτης Γκρέυ προτίμησαν για την ώρα να μην της αποκαλύψουν το τραγικό γεγονός, αφού είναι γνωστό πως η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια είχε τεράστια αδυναμία στον γιο της.