Follow us

Νικολέτα Ταβουλάρη | Η πρώην παίκτρια του MasterChef για τη νέα της σύντροφο: "Η σύντροφός μου έχει κι ένα παιδάκι"

Η γνωστή σεφ και αδερφή της ηθοποιού, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη στιγμή που αποκάλυψε στην οικογένειά της τη σεξουαλική της προτίμηση. "Ήμουν 10 όταν άρχισα να καταλαβαίνω τι γίνεται".

MissBloom TEAM

Η Νικολέτα Ταβουλάρη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, μίλησε στην κάμερα του "Love it" και στον δημοσιογράφο Αλέξη Μπαρτσώκα σχετικά με τη σεξουαλικότητά της και τη νέα της σχέση.

Διαβάστε επίσης: Βασιλική Μιλλούση | Οι τρυφερές ευχές στον σύζυγό της, Λευτέρη Πετρούνια, και η αδημοσίευτη φωτογραφία του γάμου τους

Η σεφ που είναι αδερφή της γνωστής ηθοποιού, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, δήλωσε πως στην αρχή φοβόταν να το παραδεχθεί σε εκείνη γιατί δεν ήξερε πώς θα το έπαιρνε.

"Εργάζομαι ως σεφ, είμαι στο χώρο της εστίασης τα τελευταία 15 χρόνια. Στο MasterChef με δήλωσε η πρώην σχέση μου ως δώρο, για να δείξω κάποια πράγματα παραπάνω, επειδή κάποιοι άνθρωποι μου έλεγαν ότι δεν το ‘χω. Δεν θα ήθελα ποτέ ξανά να συνεργαστώ με τη μητέρα μου σε μαγαζί, ούτε εκείνη, γιατί είμαστε ακριβώς το ίδιο.

Όταν αποκάλυψα στη μητέρα μου τη σεξουαλικότητά μου, με στήριξε. Ήμουν 10 όταν άρχισα να καταλαβαίνω τι γίνεται. Της το είπα όταν ήμουν 12 ετών και με αγκάλιασε πολύ θερμά.

Άργησα να μιλήσω στην αδερφή μου επειδή φοβόμουν πώς θα το πάρει, δεν μου είπε ποτέ "μη το κάνεις” ή "μη το δείχνεις”. Ο πατέρας μου τελικά το αποδέχτηκε, του είπα ότι "αυτό είμαι και αν του αρέσει”. Ότι πρέπει να το δεχτεί." δήλωσε η Νικολέτα Ταβουλάρη

Όσο για την προσωπική της ζωή, αποκάλυψε πως βρίσκεται σε νέα σχέση εδώ και λίγο καιρό και η σύντροφός της έχει ένα παιδάκι. "Είμαι σε μια σχέση ήδη εδώ και λίγο καιρό. Η σύντροφός μου έχει κι ένα παιδάκι, είναι δύσκολο, αλλά και ωραίο. Είναι νωρίς, αλλά είναι στα σχέδιά μας να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας. Το παιδί μπαμπά και μαμά έχει. Εγώ θα είμαι ένας καλός φίλος του παιδιού. Δε θέλω να γίνω μια δεύτερη μαμά ή ένας δεύτερος μπαμπάς", είπε χαρακτηριστικά η σεφ.

Δείτε το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ