Follow us

Περήφανη μαμά | Οι δημόσιες ευχές της Ελένης Μενεγάκη στον 19χρονο γιο της, Άγγελο Λάτσιο

"Χρόνια πολλά αγαπημένο μου παιδί".

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος

Ο Άγγελος Λάτσιος έσβησε πριν από λίγες ημέρες 19 κεράκια, με τους αγαπημένους του να του στέλνουν τις ευχές του για τα γενέθλιά του. Πρώτη απ'όλους, η Γαία Μερκούρη, με την οποία ο 19χρονος πλέον Λάτσιος έχει αναπτύξει μία τρυφερή φιλία - ίσως και κάτι παραπάνω- του ευχήθηκε με ένα ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας κοινές τους φωτογραφίες από παλαιότερες στιγμές.

Διαβάστε επίσης: Η κόρη της Σίλιας Κριθαριώτη με κατακόκκινη τουαλέτα στα British Fashion Awards

Στη συνέχεια, η αδερφή του Λάουρα Λάτσιου, ακολούθησε την τακτική της Μερκούρη και μοιράστηκε με τους followers της ορισμένες throwback φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία.

Loading...

Η ευχή, όμως, που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη, ήταν εκείνη της Ελένης Μενεγάκη, η οποία σχολίασε στην "εορταστική" φωτογραφία που είχε αναρτήσει ο ίδιος ο Άγγελος Λάτσιος. Ειδικότερα, η μητέρα του έγραψε : "Χρόνια πολλά αγαπημένο μου παιδί", με τον εορτάζοντα να απαντά: "Σ’ ευχαριστώ αγαπημένη μου μητέρα".

Περήφανη μαμά | Οι δημόσιες ευχές της Ελένης Μενεγάκη στον 19χρονο γιο της, Άγγελο Λάτσιο

Πρόσφατα, μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη είχε σχολιάσει ξανά φωτογραφία του γιου της, αυτή τη φορά στον λογαριασμό της Νατάσας Θεοδωρίδου, η οποία ανήρτησε ένα στιγμιότυπο μαζί με τον βαφτισιμιό της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ