Περήφανη μαμά | Οι δημόσιες ευχές της Ελένης Μενεγάκη στον 19χρονο γιο της, Άγγελο Λάτσιο

"Χρόνια πολλά αγαπημένο μου παιδί".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο Άγγελος Λάτσιος έσβησε πριν από λίγες ημέρες 19 κεράκια, με τους αγαπημένους του να του στέλνουν τις ευχές του για τα γενέθλιά του. Πρώτη απ'όλους, η Γαία Μερκούρη, με την οποία ο 19χρονος πλέον Λάτσιος έχει αναπτύξει μία τρυφερή φιλία - ίσως και κάτι παραπάνω- του ευχήθηκε με ένα ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας κοινές τους φωτογραφίες από παλαιότερες στιγμές.

Διαβάστε επίσης: Η κόρη της Σίλιας Κριθαριώτη με κατακόκκινη τουαλέτα στα British Fashion Awards

Στη συνέχεια, η αδερφή του Λάουρα Λάτσιου, ακολούθησε την τακτική της Μερκούρη και μοιράστηκε με τους followers της ορισμένες throwback φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία.

Η ευχή, όμως, που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη, ήταν εκείνη της Ελένης Μενεγάκη, η οποία σχολίασε στην "εορταστική" φωτογραφία που είχε αναρτήσει ο ίδιος ο Άγγελος Λάτσιος. Ειδικότερα, η μητέρα του έγραψε : "Χρόνια πολλά αγαπημένο μου παιδί", με τον εορτάζοντα να απαντά: "Σ’ ευχαριστώ αγαπημένη μου μητέρα".

Πρόσφατα, μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη είχε σχολιάσει ξανά φωτογραφία του γιου της, αυτή τη φορά στον λογαριασμό της Νατάσας Θεοδωρίδου, η οποία ανήρτησε ένα στιγμιότυπο μαζί με τον βαφτισιμιό της.