Follow us

Αγγελική Ηλιάδη | Αυτός είναι ο συμπαίκτης της στη "Φάρμα" με τον οποίο ήρθε πιο κοντά μετά την απώλεια του πατέρα της

Ένα τρυφερό ειδύλλιο έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους.

MissBloom TEAM
Αγγελική Ηλιάδη NDP

Μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τον χαμό του πατέρα της, με τον οποίο τα τελευταία χρόνια είχε συμφιλιωθεί, αφού η σχέση τους πέρασε από διάφορες δοκιμασίες, η Αγγελική Ηλιάδη προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της για εκείνη και την οικογένειά της.

Διαβάστε επίσης: Βαρύ πένθος για τη Λίνα Σακκά - Το σπαρακτικό μήνυμα στο Facebook

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υγεία του Βασίλη Ηλιάδη, γιου της μεγάλης τραγουδίστριας, Καίτης Γκρέυ, ήταν εξασθενημένη, εξαιτίας της μάχης που είχε δώσει με τον κορονοϊό που τον είχε οδηγήσει στο νοσοκομείο. Δυστυχώς, αν και είχε πάρει εξιτήριο πριν από λίγες ημέρες, ο πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη κατέληξε για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο, αυτή τη φορά αφήνοντας εκεί την τελευταία του πνοή.

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα On Time και ο Αλέξης Μίχας, η τραγουδίστρια, που αυτή την περίοδο βρίσκεται εν μέσω γυρισμάτων της εκπομπής "Φάρμα", είχε ενημερωθεί τηλεφωνικά για την άσχημη κατάσταση της υγείας του πατέρα της από την προηγούμενη Κυριακή, γνωρίζοντας πως η κατάληξη δεν θα είναι καλή. Τότε, ξέσπασε σε κλάματα, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει αυτό που έχει συμβεί. Όταν λίγες μέρες αργότερα τής ανακοινώθηκε το δυσάρεστο, η τραγουδίστρια ήταν πιο ψύχραιμη.

Στο πλευρό της, στις δύσκολες εκείνες ώρες ήταν ο συμπαίκτης της και γυμναστής, Γρηγόρης Αναστασιάδης, με τον οποίο, όπως αναφέρει η On Time, έχει αναπτυχθεί ένα τρυφερό ειδύλλιο, με το γεγονός να τους φέρνει πιο κοντά.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ