Follow us

Κατρίνα Τσάνταλη | Μετά την Εριέττα Κούρκουλου νέα αντίδραση στις φωτογραφίες της Βάσως Λασκαράκη

Η συγγραφέας και ιδρύτρια της φιλοζωικής οργάνωσης A Little Shelter, δεν μπορούσε να μη σχολιάσει το περιστατικό.

MissBloom TEAM
Κατρίνα Τσάνταλη Instagram

Ύστερα από το δημόσιο ξέσπασμα της Εριέττας Κούρκουλου με αφορμή τη φωτογραφία που ανέβασε η Βάσω Λασκαράκη με τα δύο πανέμορφα κουτάβια, μία ακόμη φιλόζωη Ελληνίδα αντέδρασε στην ανάρτηση της ηθοποιού.

Διαβάστε επίσης: Αποχώρηση - Μυστήριο | Γιατί η Θεοφανία Παπαθωμά αποχώρησε από την παράσταση "Κάποτε στο Βόσπορο"

Ο λόγος για τη συγγραφέα και ιδρύτρια της φιλοζωικής οργάνωσης A Little Shelter, Κατρίνα Τσάνταλη, η οποία δεν μπορούσε να μη σχολιάσει το περιστατικό, αφού γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες με τα αδέσποτα. Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός ανήρτησε μία φωτογραφία με δύο κουτάβια από τη γέννα της σκυλίτσας της, Ρόζα. Όπως και η Εριέττα Κούρκουλου αντέδρασε αρνητικά στο γεγονός, έτσι και η Κατρίνα Τσάνταλη αποφάσισε να αφήσει το σχόλιό της κάτω από τη φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη.

Loading...

Ειδικότερα, η Τσάνταλη έγραψε: "Είναι πανέμορφα τα κουτάβια όμως παλεύουμε να περνάμε το μήνυμα της στείρωσης των σκύλων μας για τη δική τους υγεία αλλά και το υπερτεράστιο πρόβλημα αδέσποτων που αντιμετωπίζουμε στη χώρα μας. Για κάθε ένα από τα σπιτικά κουτάβια που γεννιούνται κλείνει η πόρτα σε ένα αδέσποτο κουτάβι. Παρακαλώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, μην βάζετε τα σκυλάκια σας να γεννούν αν δεν είστε νόμιμοι εκτροφείς".

Κατρίνα Τσάνταλη | Μετά την Εριέττα Κούρκουλου νέα αντίδραση στις φωτογραφίες της Βάσως Λασκαράκη

Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως όπως ορίζει ο νέος νόμος και το πρόγραμμα 'Αργος" που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 169/18-9-2021 για τα οικόσιτα ζώα συντροφιάς, ο ιδιοκτήτης τους έχει μεταξύ άλλων την υποχρέωση:

Να στειρώσει τον σκύλο ή τη γάτα του, εντός έξι μηνών από την απόκτησή τους, εφόσον το ζώο είναι άνω του ενός έτους. Εάν το ζώο είναι μικρότερο σε ηλικία (κάτω του ενός έτους), τότε ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να φροντίσει για τη στείρωσή του αφού συμπληρώσει τους 12 μήνες ζωής και μέσα σε χρονικό διάστημα έξι μηνών. Ωστόσο, η προθεσμία μπορεί να διαφοροποιείται, ανάλογα με τη φυλή του ζώου και άλλα ειδικά χαρακτηριστικά του, έπειτα από εμπεριστατωμένη γνωμάτευση κτηνιάτρου.

Η στείρωση δεν είναι υποχρεωτική για ζώα, των οποίων δείγμα γενετικού υλικού (DNA) έχει αποσταλεί στο Εργαστήριο Φύλαξης και Ανάλυσης Γενετικού Υλικού Ζώων Συντροφιάς (ΕΦΑΓΥΖΣ).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ