Ο Γρηγόρης Πετράκος "κατακεραυνώνει" τον Αντώνη Κανάκη | "Κανάκη αν νομίζεις ότι κορόϊδεψες εμένα είσαι γελασμένος"

Η απάντηση του τραγουδιστή στη σάτιρα που του έγινε στο πλαίσιο της εκπομπής "Ράδιο Αρβύλα"

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο Γρηγόρης Πετράκος δεν είδε τόσο χιουμοριστικά τον τρόπο με τον οποίο η παρέα της εκπομπής "Ράδιο Αρβύλα" σατίρισε την πρόσφατη ανάρτησή του σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης για το πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών, με αποτέλεσμα να "επιτεθεί" λεκτικά στον κεντρικό παρουσιαστή Αντώνη Κανάκη για το απόσπασμα.

Διαβάστε επίσης: Αποχώρηση - Μυστήριο | Γιατί η Θεοφανία Παπαθωμά αποχώρησε από την παράσταση "Κάποτε στο Βόσπορο"

Ειδικότερα, ο τραγουδιστής και σύζυγος της Θεοφανίας Παπαθωμά, δεν έχει κρύψει την άποψή του πάνω στο ζήτημα του κορονοϊού, ούτε την άρνησή του στο να εμβολιαστεί.

Πιο αναλυτικά, η παρέα του Ράδιο Αρβύλα παρουσίασαν στην εκπομπή όλα όσα είπε ο Γρηγόρης Πετράκος και στη συνέχεια με τον καυστικό τους τρόπο, "πείραξαν" το αρχικό βίντεο και προχώρησαν σε αντίστοιχα χιουμοριστικά σχόλια.

Το εν λόγω βίντεο:

Αυτό ήταν η αφορμή ώστε ο τραγουδιστής να μην μπορεί να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, αναρτώντας την απάντησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. "Κανάκη αν νομίζεις ότι κορόϊδεψες εμένα είσαι γελασμένος. Εγώ προσκυνημένους σαν εσένα θέλω τρεις για πρωινό. Κορόϊδεψες (χωρίς ίχνος αστείου) μισό εκατομμύριο συνταξιούχους τους οποίους ληστεύει η Νέα Δικτατορία.

Δύστυχε, προσπαθούσες να γελάσεις με το ζόρι. Προφανώς, ίχνη συνείδησης έχουν μείνει μέσα σου. Οι υπόλοιποι της παρέας λέγαν αμήχανες ατάκες και κοιτούσαν κάτω...

Ξέρεις τι απογίνονται οι υποστηρικτές των Δικτατοριών; Όταν πέφτουν οι Δικτάτορες

(και πάντα πέφτουν) όλοι τους θυμούνται...

Τί θλιβερό απομεινάρι μιας παρέας που κάποτε μας έκανε να γελάμε, με ένα άρωμα ακεραιότητας...

Τρώνε πρόστιμα οι γονείς μας κι εσείς γελάτε;;;

Ξαναβάλτε τίτλο ΑΜΑΝ τα καθάρματα", έγραψε στην ανάρτησή του.