Follow us

Μπέτυ Μαγγίρα για Κατερίνα Καινούργιου | "Είναι εγωκεντρική, έχει κόλλημα να ασχολούνται μαζί της"

H συνέχεια της νέας κόντρας στην ελληνική showbiz.

MissBloom TEAM
Καινούργιου Μαγγίρα NDP

Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark, βρέθηκε η Μπέτυ Μαγγίρα το βράδυ της Παρασκευής και δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για όλους και όλα.

Η Ελένη Μενεγάκη για πρώτη φορά στον ΑΝΤ1 16 χρόνια μετά την αποχώρησή της

Σε ένα μεγάλο μέρος της συνέντευξή της, αναφέρθηκε στο τρέιλερ της εκπομπής της που προκάλεσε σάλο και την Κατερίνα Καινούργιου:

"Κοίταξε, κάθε μέρα κάνουμε χιουμοριστικά τρέιλερ. Αν κάποιος θα έπρεπε να παρεξηγηθεί θα έπρεπε να ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη που της πήρα το "Πελούσια". Και που να το ξέρω εγώ ότι θα πάει η Κατερίνα Καινούργιου στο Παρίσι; Κατ’ αρχάς τα τρέιλερ γυρίζονται αμέσως μετά την εκπομπή", είπε.

"Την Πέμπτη μπαίναμε σε ένα τζετ να τους πάω, υποτίθεται, τριήμερο. Παίζει αυτό την Παρασκευή. Την Παρασκευή έπρεπε να γυρίσουμε ένα τρέιλερ για το Σαββατοκύριακο και την εκπομπή της Δευτέρας. Αυτά γυρίζονται σε green box. Τι είναι το green box; Είναι ένα κουτί που μπορείς να βάλεις ότι θέλεις από πίσω. Να βάλεις έναν ουρανοξύστη, ένα να κάνεις ότι πετάς, να κάνεις ότι χτυπιέσαι, οτιδήποτε. Η Αθηνά είπε να πάμε στη Νέα Υόρκη αλλά εγώ είπα να βάλουμε το Παρίσι, γιατί είναι η αγαπημένη μου πόλη, το λατρεύω. Κάνω, λοιπόν, την ίδια κυρία που κάνω κάθε μέρα στα τρέιλερ και βγήκε ότι εγώ ξαφνικά πρέπει να απολογηθώ γιατί πήγα στο Παρίσι. Πραγματικά δεν ξέρω…", πρόσθεσε.

Χρήστος Σπανός- Μελίνα Παιονίδου | Η πανέμορφή κόρη τους, Μαρίνα, έγινε 19 ετών

"Εννοείται ότι ήταν σύμπτωση και θεωρώ ότι αν είχε πρόβλημα με αυτό, έπρεπε να με πάρει τηλέφωνο η Κατερίνα και να μου το πει. Αν θεωρούσε ότι την προσέβαλα ή το έκανα γι' αυτήν", είπε.

"Κάτι έγραψε και ο πατέρας της στο Twitter. Κοίταξε, η Κατερίνα είναι εγωκεντρική. Της αρέσει να ασχολούνται όλοι μαζί της. Δεν ξέρω γιατί έχει φάει τέτοιο κόλλημα. Και με το κουίζ για τον χωρισμό έγινε ένα θέμα και δεν την πείραξε, την πείραξε μετά, θα τριτώσει σε λίγο το κακό", κατέληξε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ