Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλά για πρώτη φορά για το χωρισμό της με τον Snik | "Πηγαίνω συχνά στο σπίτι του"

Αποκάλυψε ότι δεν την έχουν χωρίσει ποτέ, αλλά και ποιοι θεωρεί ότι είναι οι τρεις πιο σέξι Έλληνες.

MissBloom TEAM
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε ένα βίντεο με τον Fipster για το κανάλι του στο youtube, στο οποίο μίλησε για πολλά θέματα, ανάμεσά τους και για τη σχέση της με τον Snik.

Κατερίνα Πεφτίτση | "Έκανα εμετούς, προσπαθούσα να μην τρώω"

Όπως είπε έχουν χωρίσει εδώ και περίπου ένα χρόνο, ωστόσο διατηρούν καλές σχέσεις. Πηγαίνει συχνά στο σπίτι του προκειμένου να δει τη σκυλίτσα, που έχουν μαζί. "Έχω τη Μπέλα, την έχει όμως ο Δημήτρης και εγώ τη βλέπω γιατί είναι το σκυλάκι μας. Πηγαίνω στο σπίτι και τη βλέπω, δε θα δω τον σκύλο μας; Δεν το παίρνω στο σπίτι μου. Είναι στο σπίτι του και δεν θέλω να το ταράζω", είπε.

"Με τον Δημήτρη έχω μία σχέση αγάπης. Δεν είμαστε και κολλητοί! Δε ξέρω πώς τα φέρνει ο χρόνος γενικά με τους ανθρώπους που βγαίνεις και τι τελικά συμβαίνει στη ζωή σου. Εμείς έχουμε μία πάρα πολύ καλή σχέση, παρόλο που δεν είμαστε μαζί! Μιλάμε, βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε ό,τι χρειαζόμαστε. Δε θα ήθελε ο Δημήτρης να γνωρίσω μία νέα σχέση του", συνέχισε μιλώντας για τη σχέση που διατηρεί με τον πρώην σύντροφό της.

Αμαρυλλίς | Η πρώτη φωτογραφία σε εξαιρετικά προχωρημένη εγκυμοσύνη

Στην ερώτηση πώς είναι ο ιδανικός σύντροφος για εκείνη είπε: "Θέλω να είναι ειλικρινής, γλυκούλης και λίγο να με ταλαιπωρεί, δηλαδή να μη βαριέμαι. Τι ενδιαφέρον έχει αλλιώς;". Όσον αφορά στο ποιους θεωρεί τους πιο σέξι Έλληνες άνδρες; "Ο Snik, ο Δημήτρης Μοθωναίος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ