Follow us

Κατερίνα Πεφτίτση | "Έκανα εμετούς, προσπαθούσα να μην τρώω"

"Σε μια σχέση που είχα, ένας σύντροφος είχε κάνει κάποιο σχόλιο και είχα βάλει στόχο να χάσω αυτά τα κιλά".

MissBloom TEAM
Κατερίνα Πεφτίτση NDP

Καλεσμένη στην εκπομπή "Όλα για τη ζωή μας" βρέθηκε η Κατερίνα Πεφτίτση, η οποία μίλησε για τον αγώνα που έκανε για να αποδεχτεί την εικόνα της, αλλά και για το πώς αντιμετώπιζε στο παρελθόν το body shaming.

Μπέτυ Μαγγίρα για Κατερίνα Καινούργιου | "Είναι εγωκεντρική, έχει κόλλημα να ασχολούνται μαζί της"

"Αυτό που οι υπόλοιποι άνθρωποι αντί να κοιτάζουν τους εαυτούς τους ασχολούνται με τις ζωές των άλλων, πρέπει να σταματήσει. Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν πριν αποδεχτώ τον εαυτό μου και τα παραπάνω κιλά. Σε μια σχέση που είχα ένας σύντροφος είχε κάνει κάποιο σχόλιο και είχα βάλει στόχο να χάσω αυτά τα κιλά. Είχα φτάσει στο σημείο να θέλω να κάνω επέμβαση. Προκαλούσα κακό στον εαυτό μου. Έκανα εμετούς, προσπαθούσα να μην τρώω. Ακόμα και η μητέρα μου, όταν έβλεπε ότι έβαζα παραπάνω κιλά το σχολίαζε", είπε η Κατερίνα Πεφτίτση.

"Όταν μεγαλώνουμε με την ωραιοποίηση των πάντων, όταν υπάρχει η τάδε κούκλα με τις τέλειες διαστάσεις, συμβαίνουν αυτά. Τα πρότυπα πρέπει να αλλάξουν σιγά σιγά, και αυτό πρέπει να ξεκινήσει από την οικογένεια", τόνισε.

Αμαρυλλίς | Η πρώτη φωτογραφία σε εξαιρετικά προχωρημένη εγκυμοσύνη

"Ειδικά στα social media οι άνθρωποι που σχολιάζουν κακοπροαίρετα, καταλαβαίνω μέσα από συζήτηση ότι έχουμε μεγάλο θέμα με την προσοχή. Νομίζω ότι πάντα θα με ενοχλεί λίγο κάποιο άσχημο σχόλιο. Αλλά με τον καιρό, αφού αποδεχτείς ο ίδιος την εικόνα σου, αντιμετωπίζεις αλλιώς τα κακοπροαίρετα σχόλια", πρόσθεσε.

"Έχω πάει σε ψυχολόγο και έχω βοηθηθεί. Όταν έχεις υποστεί bullying και σε έχει επηρεάσει, πρέπει να μιλήσεις. Είχα φτάσει στο σημείο να αγανακτώ με το να περιορίζω τον εαυτό μου, να μη φοράω ένα σορτσάκι, γιατί ένιωθα άσχημα", εξομολογήθηκε.

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ