Follow us

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος | Η πρώτη δήλωση μετά την απομάκρυνση της Σάσας Σταμάτη από την παράστασή του

"Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω...": Η αντίδραση του ηθοποιού.

MissBloom TEAM
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος NDP

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απομάκρυνση της Σάσας Σταμάτη από το θέατρο Ακροπόλ έγιναν γνωστές το πρωί της Παρασκευής 17/12 μέσα από το Πρωινό.

Θυμίζουμε ότι προ ολίγων ωρών έγινε γνωστό ότι η δημοσιογράφος πήγε να δει την παράσταση "Κουρέας της Σεβίλλης" σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου με το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και Φάνη Μουρατίδη.

Ωστόσο, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ζήτησε από μια ταξιθέτρια να της πει να αποχωρήσει. Το ρεπορτάζ θέλει τον ηθοποιό να αντιδρά με αυτόν τον τρόπο εξαιτίας της συμπεριφοράς της 40χρονης παρουσιάστριας όταν πριν από μερικές εβδομάδες διέκοψε την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, επειδή δεν της άρεσε το περιεχόμενο της σάτιρας του κωμικού.

Η κάμερα του Πρωινού λοιπόν τον συνάντησε και τον ρώτησε για το περιστατικό, με εκείνον να απαντά.

"Θα με συγχωρήσετε. Ξέρω πως έχετε κάτσει πολλές ώρες εδώ. Αλλά δεν είχα σκοπό να κάνω κανένα σχόλιο. Να μου είστε καλά και εύχομαι καλές γιορτές. Δεν πήρα καμία απόφαση. Τι να σας πω; Να είστε καλά, ενωμένοι όλοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για διχασμό. Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι καλές γιορτές. Να προσέχετε και να προσέχουμε όλοι. Και να βρεθούμε τον καινούργιο χρόνο πιο δυνατοί" είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ στα ακόλουθα αποσπάσματα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ