Follow us

Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης | Επανασύνδεση μετά τη συνάντηση στο Κολωνάκι;

Τα απανωτά likes που πυροδότησαν τις φήμες.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης Παναγόπουλος Instagram Κατερίνα Καινούργιου

Δεν πάει πολύς καιρός από την ημέρα που η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης βρέθηκαν συμπτωματικά στο ίδιο μαγαζί στο Κολωνάκι, όπου και αντάλλαξαν μερικές κουβέντες μετά τον χωρισμό τους. Συγκεκριμένα, ήταν Σάββατο 11 Δεκεμβρίου όταν η παρουσιάστρια μαζί με την παρέα της επέλεξε τυχαία για δείπνο το ίδιο μαγαζί που επέλεξε και ο επιχειρηματίας.

Εκείνη είχε πει σχετικά με το συμβάν στον αέρα της εκπομπής της τρεις ημέρες μετά:

"Μου συνέβη το Σάββατο. Ήμουν σε ένα μαγαζί πολύ απλό στο Κολωνάκι, δεν ήμουν στα μπουζούκια. Ήμουν με την παρέα μου. Με έναν άνθρωπο που έχεις υπάρξει τόσα χρόνια δε θα μιλήσεις; Συνειδητοποιεί ένας φίλος μου πως τραβάνε, εγώ δεν το είχα πάρει χαμπάρι, και ξαφνικά το βλέπεις στα sites. Να μην ξέρεις από πού να κρυφτείς".

Ωστόσο, όταν κλήθηκε από τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μιλήσει για τα συναισθήματά της, απέφυγε να το κάνει διευκρινίζοντας πως δεν θα το ήθελε.

Έκτοτε, αν και δεν έχει γίνει ξανά κάποια σχετική αναφορά, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης πατάει like σε κάθε ανάρτηση της KatKen85, όπως συμπεραίνει κανείς από τα παρακάτω:

Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης | Επανασύνδεση μετά τη συνάντηση στο Κολωνάκι;
Katken
Katken

Αυτό δεν άργησε να ερμηνευτεί από πολλούς ως ενδεχόμενη επανασύνδεση του ζευγαριού συνδυαστικά με τη συνάντησή τους, χωρίς φυσικά να γνωρίζουμε ακόμη με σιγουριά τι συμβαίνει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ