Follow us

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης | Απαντά με χιούμορ αν έσπασε την καραντίνα

Ο γιος του Πρωθυπουργού είναι θετικός στον covid-19.

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης NDP

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, ο γιος του Έλληνα πρωθυπουργού είναι στο επίκεντρο της προσοχής των media λόγω του σάλου που προκλήθηκε τις τελευταίες ώρες με δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει σπάσει την καραντίνα, για να πάει εκδρομή με τους φίλους του.

Θετικός στον κορωνοϊό ο γιός του Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Στα εν λόγω δημοσιεύματα θέλησε να δώσει ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη τη δική του απάντηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Με αρκετό χιούμορ, διευκρίνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι φίλοι του, παίζουν Warzone (ένα videogame), όντες εδώ και μια εβδομάδα κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Έτσι, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έγραψε:

"Η κατηγορία ότι δήθεν έσπασα την καραντίνα για να πάω διακοπές δεν προσβάλει μόνο εμένα αλλά θίγει και τους συμπαίκτες μου στο Warzone, που μια βδομάδα τώρα, κλεισμένοι στα σπίτια μας, φτύνουμε αίμα για να σταυρώσουμε μια νίκη. Έχουμε μέρες μπροστά μας, προχωράμε πιστοί στο πλάνο μας. Είτε μέχρι να κερδίσουμε, είτε μέχρι να λήξει η καραντίνα".

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης | Απαντά με χιούμορ αν έσπασε την καραντίνα

Θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί και η διάψευση μέσω ανακοίνωσης της ΝΔ:

"Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει, είτε φανερά είτε υπόγεια, χρησιμοποιώντας troll του διαδικτύου και φιλικά του μέσα και ιστοσελίδες, τον άθλιο πόλεμο λάσπης προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού. Στην αρχή ήταν στο στόχαστρο μόνο ο ίδιος. Στη συνέχεια προστέθηκε και η σύζυγος του. Μετά ήρθε η σειρά των παιδιών του. Αυτή τη φορά τα ψέματα αφορούν τον γιό του Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και δήθεν πήγε εκδρομή, παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα.

Κι αυτό όταν από την πρώτη στιγμή της θετικής διάγνωσης μπήκε σε καραντίνα κι έμεινε στο δωμάτιό του, τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες, και φυσικά δεν πήγε καμία εκδρομή. Παράλληλα με το υβρεολόγιο στις επίσημες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τα υπόγεια της Κουμουνδούρου κάνουν υπερωρίες στην παραγωγή λάσπης και fake news κι όλα αυτά με τις ευλογίες του κ. Τσίπρα φυσικά".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ