Follow us

Κατερίνα Στικούδη | Η πρώτη Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τον γιο της, Βύρωνα

Πώς υποδέχθηκαν τον καινούριο χρόνο η νέα μαμά και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης.

Κατερίνα Στικούδη - Βαγγέλης Σερίφης Instagram

Πολύ διαφορετική ήταν για την Κατερίνα Στικούδη και τον Βαγγέλη Σερίφη η φετινή Παραμονή Πρωτοχρονιάς, αφού το ζευγάρι είχε την ευκαιρία να περάσει για πρώτη φορά τις γιορτινές ημέρες μαζί με το παιδί τους, τον 2 μηνών Βύρωνα.

Διάβασε επίσης: H Κατερίνα Στικούδη μάς δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της

Πριν την εκρηκτική της εμφάνιση στη σκηνή του τελικού του J2US, η νέα μαμά μπόρεσε να περάσει την πρώτη παραμονή Πρωτοχρονιάς με την οικογένειά της, έχοντας στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της.

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια και μόντελο μίλησε στην κάμερα του Happy Day για την πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία, λέγοντας πως "κοιμόμασταν, ξυπνήσαμε λίγο όταν χτυπούσαν τα βαρελότα, κοιταχτήκαμε και οι τρεις, είπαμε καλή χρονιά, δώσαμε ένα φιλί και συνεχίσαμε τον ύπνο μας. Μας βρήκε έτσι η χρονιά, αγαπημένους και τους τρεις, με αγκαλιές και φιλιά".

Επιπλέον, αναφέρθηκε ξανά στην επιλογή του ονόματος του Βύρωνα, και παρά το γεγονός πως σε πολλές οικογένειες το ζήτημα αυτό μπορεί να αποτελέσει αιτία τσακωμού, στη δική τους τα πράγματα ήταν πολύ ευνοϊκά. Ειδικότερα, το Βύρωνας είναι το αγαπημένο όνομα της Κατερίνας Στικούδη και τυχαία ο πεθερός της έχει το ίδιο όνομα. Συνεπώς, όπως είπε χαρακτηριστικά η καλλιτέχνις, έμειναν όλοι ευχαριστημένοι.

Δες τις δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη παρακάτω:

Κατερίνα Στικούδη | Η πρώτη Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τον γιο της, Βύρωνα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ