Follow us

Ευγενία Μανωλίδου - Άδωνις Γεωργιάδης | Η σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά τους την ημέρα της Πρωτοχρονιάς

Το ζευγάρι υποδέχθηκε το νέο έτος οικογενειακά.

Μανωλίδου NPD Photo Agency

Η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης αν και διατηρούν μία ενεργή εικόνα στα Μέσα και στα social media, σπάνια μοιράζονται προσωπικές τους στιγμές με την οικογένειά τους, καθώς προσπαθούν να προστατεύσουν την ιδιωτική ζωή των παιδιών τους.

Διάβασε επίσης: Κατερίνα Στικούδη | Η πρώτη Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τον γιο της, Βύρωνα

Με αφορμή την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, το ζευγάρι που είναι περίπου 20 χρονιά μαζί, αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση και να αναρτήσει μία σπάνια φωτογραφία τους μαζί με τα 4 παιδιά τους.

Ειδικότερα, το ζευγάρι και τα παιδιά τους ποζάρουν μπροστά από την τραπεζαρία τους, τη στιγμή που κόβουν τη βασιλόπιτα και μοιράζουν τα κομμάτια για να δουν ποιος θα είναι ο τυχερός για το 2022. Πιο συγκεκριμένα, η Ευγενία Μανωλίδου έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας "Καλή Χρονιά! Με Υγεία, Αγάπη, Χαρά και πολλές όμορφες στιγμές! Εὐετηρίαν εὐχόμεθα ὑμᾶς, ἀλύπως βίου!", ευχόμενη καλή χρονιά σε όλους.

Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία, πέρα από τον Περσέα και τον Αλκαίο, που το ζευγάρι έχει αποκτήσει κατά τη διάρκεια του γάμου τους, μαζί τους ήταν και τα μεγαλύτερα παιδιά της Ευγενίας Μανωλίδου από τον πρώτο της γάμου, ο Αλέξανδρος και η Θεοδώρα, τα οποία ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν ξεχωρίζει από τα δύο μικρότερα παιδιά του.

Δείτε τη φωτογραφία:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ