Follow us

Κλέλια Πανταζή | Τρισευτυχισμένη κρατάει στην αγκαλιά της το μωρό της - Οι νέες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Η πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

MissBloom TEAM
Κλέλια Πανταζή Instagram

Δεν θα μπορούσε να μπει καλύτερα η νέα χρονιά για την Κλέλια Πανταζή και τον σύζυγό της, Λευτέρη Τσάκαλο, οι οποίοι καλωσόρισαν στην οικογένειά τους, το δεύτερο παιδί τους.

Διάβασε επίσης: Η Αθηνά Οικονομάκου "άνοιξε" το σπίτι της στην Κηφισιά κι εμείς θέλουμε να αντιγράψουμε ολόκληρη τη διακόσμησή του

Ειδικότερα, η πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής έφερε πριν από μία ημέρα στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, γεγονός που αποκάλυψε η ίδια μέσω ενός στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συστήνοντάς μας το μωρό της.

Η ευτυχισμένη μαμά που προσπαθεί να απολαύσει κάθε στιγμή με το μωρό της, μοιράστηκε κάποιες ακόμα φωτογραφίες από το μαιευτήριο, στις οποίες ποζάρουν με τον σύζυγό τους και τον γιο τους αγκαλιά. Στη λεζάντα που συνόδευε τις δύο λήψεις, η Κλέλια Πανταζή έγραφε: "Το παζλ της ευτυχίας από πόσα κομμάτια αποτελείται..? Στης δίκης μας οικογένειας, χθες μπήκε άλλο ένα κομμάτι..! Λευτέρη μου, σ’ ευχαριστώ για το δεύτερο θαύμα που ζω!"

Η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος έχουν ακόμα έναν γιο, ο οποίος γεννήθηκε το 2019 και που πολύ σύντομα αναλαμβάνει χρέη μεγάλου αδερφού.

Δες τις φωτογραφίες από το μαιευτήριο:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ