Χριστίνα Κοντοβά | Οι πρώτες διακοπές με την κόρη της, Ada - Η τρυφερή αφιέρωση της νονάς, Σίσσυς Χρηστίδου

Η ευτυχία της σχεδιάστριας ολοκλήρωθηκε ύστερα από την επίσημη υιοθεσία της μικρής Ada.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

To τέλος του 2021 επιφύλασσε το καλύτερο δώρο για την Χριστίνα Κοντοβά, η οποία κατάφερε να υιοθετήσει και επίσημα την κόρη της Ada. Για την όμορφη οικογένεια που έχουν σχεδιάσει με τον Τζώνη Καλημέρη, το 2022 θα είναι μία συναρπαστική χρονιά και ήδη αυτό φάνηκε από τις πρώτες κιόλας μέρες.

Διάβασε επίσης: Κλέλια Πανταζή | Τρισευτυχισμένη κρατάει στην αγκαλιά της το μωρό της - Οι νέες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Πιο αναλυτικά, αφού η Χριστίνα Κοντοβά, η Ada και ο Τζώνη Καλημέρης επέστρεψαν από την Ουγκάντα, όπου η σχεδιάστρια ήταν αναγκασμένη να ζήσει για τουλάχιστον 1 χρόνο βάσει διαδικασίας, η οικογένεια πραγματοποίησε και το πρώτο της ταξίδι. Οι τρεις τους ταξίδεψαν στο Νυμφαίο, ώστε να απολαύσουν τις χειμερινές τους διακοπές, με τα στόρι της σχεδιάστριας να αποδεικνύουν πως διανύει πραγματικά την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

"Τις πρώτες διακοπές μας στην Ελλάδα επιλέξαμε το Νυμφαίο και την φιλοξενία του Παπα-Γιάννη. Για παρέα μας την καλύτερη φίλη της Ada που μας είχε λείψει πολύ, την Κύρα! Και η χαρά μας είναι μεγάλη… Κάπως έτσι μπήκαμε στο 2022", έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά στα social media.

Εκεί, όμως, δεν ήταν μόνοι τους, αφού πέρα από την καλύτερη φίλη της Ada, που τους συνόδευσε στην εκδρομή, εμφανίστηκε και η Σίσσυ Χρηστίδου, την οποία έχει επιλέξει η Χριστίνα Κοντοβά για νονά του παιδιού της. Μάλιστα, η παρουσιάστρια του Mega ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια και την πνευματική της κόρη να είναι αγκαλιά. "Ada… …και η ζωή μας πια, μια ηλιαχτίδα φωτεινότερη", έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου, με τη Χριστίνα Κοντοβά να της σχολιάζει στην ανάρτησή της "νονά μας".

Δες τη φωτογραφία τους: