Follow us

Celebrity News | Η Ελισάβετ Σπανού στηρίζει τον Βαλάντη, η Δανάη Μπάρκα το αντίθετο, ο Ουγγαρέζος κάνει τον απολογισμό του και όλα τα νέα

Ποιοι είπαν: "Άκουσα ότι ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης το έχει ξανακάνει σε άλλο θέατρο", "Υπάρχει μια γυναίκα στη Φάρμα που έρχεται σε ερωτική επαφή με συμπαίκτες της", "Να ΄ναι καλά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που απέλυσε τη Ζήνα Κουτσελίνη";

MissBloom TEAM
Celebrity News

"Να ΄ναι καλά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που απέλυσε τη Ζήνα Κουτσελίνη"

Celebrity News |  Η Ελισάβετ Σπανού στηρίζει τον Βαλάντη, η Δανάη Μπάρκα το αντίθετο, ο Ουγγαρέζος κάνει τον απολογισμό του και όλα τα νέα

Για τη συνεργασία που είχε τόσο με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όσο και με την Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Χριστόφορος Πέσκιας.

Ο γνωστός σεφ μιλώντας στην "Super Κατερίνα” αναφέρθηκε στην παρουσιάστρια, σχολιάζοντας με αρκετό χιούμορ ότι: "Κάνει μαγειρική η Σπυροπούλου; Γιατί δεν μιλάς; Προειδοποίησέ με! Θα μάθει, θα κάνει οικογένεια και πρέπει να μάθει".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Η Ελισάβετ Σπανού στηρίζει τον Βαλάντη & "δικάζει" τη Μυριέλλα Κουρεντή

Ελισάβετ Σπανού | 'Έκανα κατάψυξη ωαρίων

Η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor ήταν η Ελισάβετ Σπανού και σήμερα βρέθηκε στο πλατό του "Love It” και μίλησε για όλους και για όλα!

Αρχικά, η ίδια αναφέρθηκε στον καυγά του Βαλάντη με την Μυριέλλα Κουρεντή, λέγοντας: "Γι’ αυτό που είδα, η συμπεριφορά του Βαλάντη είναι ακραία. Δε μπορώ να πω "αδικαιολόγητη” όμως. Μπορεί να μην έχει δίκιο στο 100%, λέει όμως πράγματα που έχουν βάση. Μπορεί να μην τα εκφράζει πολύ σωστά. Δυστυχώς ή ευτυχώς βρίσκω δικαιολογίες για όλον τον κόσμο. Μπήκα εξ’ αρχής στο παιχνίδι με θετική άποψη για τη Μυριέλλα και αισθάνθηκα τυχερή που θα την έχω γιατί θα κάνουμε παρέα. Παρόλα αυτά, στη συμβίωση δεν είναι εύκολο παιδί. Δημιουργούντο εντάσεις, βαβούρα. Έχω διάφορα παραδείγματα να πω γενικά. Έκανε υποδείξεις από την αρχή. Κάποια στιγμή της είχα πει ότι μου δημιουργεί ένταση και θα κρατήσω μια απόσταση από αυτήν και να μη παρεξηγηθεί… Έγινε μία κουβέντα που εγώ ήμουν παρούσα. Και τους είπα να έχουμε ωραίες σχέσεις, αλλά δε χρειάζονται πολλά πολλά. Ήταν παρόντες όλοι. Αυτό είχε συζητηθεί 10 ημέρες πριν".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Φάρμα | Πρώην παίκτης αποκαλύπτει: "Υπάρχει μια γυναίκα που έρχεται σε ερωτική επαφή με συμπαίκτες της"

H Φάρμα

Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του από τη "Φάρμα", ο Δήμος Περπερίδης βρέθηκε στο "Πρωινό" και έκανε ορισμένες αποκαλύψεις για όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι και δεν έχουν μεταδοθεί στην τηλεόραση.

Με αφορμή τη σχέση της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι αναφέρθηκε σε μια άλλη συμπαίκτρια του – χωρίς να την ονοματίζει – λέγοντας ότι έχει ερωτικές σχέσης μέσα στο παιχνίδι, ενώ έξω απ’ αυτό έχει σχέση.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Δανάη Μπάρκα για Βαλάντη: "Αν ήμουν κανάλι θα του έλεγα "γεια σου, έφυγες""

Δανάη Μπάρκα

Στο "Πάμε Δανάη" της Πέμπτης σχολιάστηκε ο καυγάς στο Survivor μεταξύ της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Βαλάντη, με την Δανάη Μπάρκα να παίρνει ξεκάθαρη θέση εναντίον του τραγουδιστή.

Αρχικά, η παρουσιάστρια είπε: "Ήρθε η μέρα που θα πάρω θέση. Κατ’ αρχάς για να σας είμαι απόλυτα ειλικρινής, αυτόν τον άνθρωπο δε μπορώ να τον έχω σε εκτίμηση, όχι λόγω του Survivor αλλά των δηλώσεων που έχει κάνει κατά καιρούς. Δηλαδή για τις γυναίκες. "Αν η γυναίκα παχύνει, κάνετε παιδί και παχύνει δε μπορείς να είσαι με αυτή τη γυναίκα”, "μην κάνεις τρία παιδιά με την ίδια γυναίκα γιατί μετά θα ασχημύνει και δε θα ‘χει χρόνο για τον εαυτό της”, όλα αυτά τα λέω χοντρικά. Άρα τέτοιον άνθρωπο με αυτές τις απόψεις γενικά εγώ δε μπορώ να τον εκτιμήσω".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

"Άκουσα ότι ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης το έχει ξανακάνει σε άλλο θέατρο"

Σπύρος Χατζηαγγελάκης

Το περιστατικό με τη φάρσα, αλλά και τη σύλληψη του Σπύρου Χατζηαγγελάκη σχολίασε κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του στο "Πρωινό" ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μάλιστα, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ έκανε και μια αποκάλυψη σχετικά με τον ηθοποιό και πρωταγωνιστή του περιστατικού που συζητήθηκε αρκετά.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Δεν μου άρεσε η τηλεόραση που έκανα"

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Καλεσμένη στην εκπομπή "Δυνατά" του Κωστή Μαραβέγια θα βρεθεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το βράδυ της Παρασκευής. Μέσα από το "Mega Καλημέρα” προβλήθηκε ένα απόσπασμα, στο οποίο φαίνεται ο δημοσιογράφος να μιλά για την τηλεόραση.

"Έχω περάσει από δύσκολα μονοπάτια. Δεν μου άρεσε ο εαυτός μου, δεν μου άρεσε η τηλεόραση που έκανα και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να διορθώνεσαι και να κοιτάς μπροστά, να τα κάνεις τα πράγματα καλύτερα" είπε αρχικά και πρόσθεσε ότι: "Είμαστε εμείς που έχουμε τη ζωή, την τηλεόραση, τη δουλειά μας, την οικογένειά μας, τους ανθρώπους που φέρνουμε στον κόσμο στο στενό περιβάλλον μας, οπότε είναι η δική μας ευχέρεια να αλλάξουμε τα πράγματα, όχι να τα αφήσουμε να τα αλλάξουν άλλοι. Εμείς θα τα αλλάξουμε. Δεν μας αρέσει η τηλεόραση, θα κάνουμε άλλη τηλεόραση".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ