Follow us

Ευχάριστα νέα για την Ανθή Βούλγαρη μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό (εικόονες)

"Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την ψυχή μου για το ενδιαφέρον. Μετά από 7...".

Ανθή Βούλγαρη

Ευχάριστα είναι τα νέα για την Ανθή Βούλγαρη, η οποία έδωσε τη δική της μάχη με τον κορονοϊό. Τέλος καλό όλα καλά ωστόσο για τη δημοσιογράφο που ξεπέρασε πια την περιπέτεια με την υγεία της και ετοιμάζεται να επιστρέψει κανονικά στα επαγγελματική της καθήκοντα, όπως μας αποκάλυψε το βράδυ της Κυριακής 9 Ιανουαρίου.

Ανθή Βούλγαρη | Είναι θετική στον κορονοϊό - "Έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα"

Η παρουσιάστρια του "Κοινωνία Ώρα Mega", της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, έγραψε στο προφίλ της στο Instagram:

Τέλος καλό όλα καλά!!! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την ψυχή μου για το ενδιαφέρον. Μετά από 7 μέρες είμαι πολύ καλά, χωρίς κανένα απολύτως σύμπτωμα.

Νιώθω υγιής και έτοιμη να γυρίσω στην καθημερινότητα μου ..
Μέσα στην εβδομάδα θα πιούμε ξανά μαζί το πρώτο καφεδάκι της ημέρας 😉Μου έλειψε τόσο πολύ η παρεούλα μας !!

Loading...

Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα πάλι μέσα από τα social media, είχε η ίδια μοιραστεί ότι είναι θετική στον ιό.

Παιδιά ο covid χτύπησε τελικά και την δίκη μου πόρτα ..έδειξε θετικό πέντε μέρες μετά αφού ήρθα σε επαφή με κρούσμα .. διπλα εμβολιασμένη (δυστυχώς δεν πρόλαβα να κανω την Τρίτη δόση ) προς το παρόν το περνάω σαν γρίπη ..η αλήθεια είναι πως χθες με έπιασε τρόμος αλλά με καθησύχασαν οι γιατροι μου ..Να προσέχετε πολύ !!Να ακούτε το σώμα σας ..Αν έχετε και την παραμικρή υποψία ακόμη και αν το τεστ δείχνει αρνητικό μείνετε σπίτι ..εμένα μέχρι και χθες όλα έδειχναν αρνητικά ..αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους είναι καραντίνα ✌🏻Παιδιά πάμε δυνατά !!

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ