Follow us

Μυριέλλα Κουρεντή | Αυτός ήταν ο σύντροφός της μέχρι τον Σεπτέμβριο (και δεν είναι ο John Lygnos)

Ο γοητευτικός δημοσιογράφος που είχε σχέση μέχρι λίγο πριν στο Survivor.

Κουρεντή Glomex Open Tv

John Lygnos ή Γιώργος Κατσαούνης; Γιώργος Κατσαούνης ή John Lygnos; Αυτό είναι που πιθανότατα απασχόλησε περισσότερο από όλα τους τηλεθεατές του Survivor τις τελευταίες ημέρες, αναφορικά με το ποιος έχει κλέψει την καρδιά της Μυριέλλας Κουρεντή.

Γιάννης Χατζηγεωργίου | "Η Μυριέλλα τις πρώτες τέσσερις ημέρες έβλεπε τον Γιώργο και γέλαγε που την φλέρταρε"

Η ηθοποιός αντάλλαξε μερικά φιλιά με τον παίκτη των Μαχητών, ενώ γνωρίζουμε πως εκτός παιχνιδιού την περιμένει ο μουσικός σύντροφός της John Lygnos, οπότε δεν άργησαν να προκληθούν διάφορα σχόλια εντός και εκτός social media.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα" και το ρεπορτάζ που παρακολουθήσαμε το πρωί της Τετάρτης 12/1, μέχρι τον Σεπτέμβριο η 34χρονη είχε σχέση με τον γοητευτικό Σερραίο εκδότη και δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Πεταλωτή.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα τέλη Ιουνίου όταν εκείνος της πήρε συνέντευξη για το περιοδικό Profile και η σχέση τους κράτησε δύο μήνες. Αιτία του χωρισμού τους ήταν η μεταξύ τους απόσταση. Μάλιστα, όπως επίσης αποκάλυψε δημοσιογράφος της εκπομπής, εκείνη και ο John είχαν χωρίσει από τον Μάιο παραμένοντας καλοί φίλοι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ