Μυριέλλα Κουρεντή | Ο πρώην σύντροφός της ταξίδεψε για τον Άγιο Δομίνικο (βίντεο)

Και ο δημοσιογράφος στον Άγιο Δομίνικο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Ο άντρας που βρισκόταν στο πλευρό της Μυριέλλας Κουρεντή μέχρι τον Σεπτέμβριο (και ο τελευταίος της σύντροφος πριν μπει στο Survivor) είναι σύμφωνα με την εκπομπή "Ποιος είναι Πρωινιάτικα", ο εκδότης και δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Πεταλωτής.

Μυριέλλα Κουρεντή | Αυτός ήταν ο σύντροφός της μέχρι τον Σεπτέμβριο (και δεν είναι ο John Lygnos)

Οι δυο τους είχαν σχέση για τρεις μήνες και χώρισαν λόγω απόστασης, μιας και εκείνος εργάζεται στις Σέρρες, με τις σχέσεις τους να παραμένουν έκτοτε φιλικές.

Σε πιο φρέσκα νέα τώρα και σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της εκπομπής Σοφία Μανουσακίδου, ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής ταξίδεψε την Τετάρτη 12/1 για τον Άγιο Δομίνικο. Όχι, δεν θα συμμετάσχει και εκείνος στο Survivor, αφού ο λόγος του ταξιδιού του είναι καθαρά προσωπικός: Πρόκειται για ταξίδι αναψυχής με την παρέα του.

Ειδικότερα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο εκδότης είχε κλείσει τα εισιτήρια από τα τέλη Σεπτέμβρη προκειμένου να γνωρίσει τα εξωτικά τοπία με τους φίλους του. Μάλιστα, αφορμή στάθηκε όντως το Survivor αλλά ο περσινός του κύκλος, καθώς παρακολουθώντας τα επεισόδια θέλησε να γνωρίσει και εκείνος όλα τα μαγικά μέρη που έβλεπε μέσα από τη μικρή του οθόνη.

Μυριέλλα Κουρεντή | Ο πρώην σύντροφός της ταξίδεψε για τον Άγιο Δομίνικο (βίντεο)