Follow us

"Η Αλίκη δεν πλήρωνε τα ρούχα που της έκανα - Θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω αν ήταν σταρ" (βίντεο)

"Ήταν υποτιθέμενες φίλες με την Αλίκη. Η Τζένη ήταν ένα θαύμα, αλλά είχε μια μεγαλομανία. Ήθελε να παντρευτεί τον Ζάχο Χατζηφωτίου γιατί νόμιζε ότι θα μπει στη μεγάλη κοινωνία".

Αλίκη Βουγιουκλάκη NDP

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" παραχώρησε ο Ντίμης Κρίτσας. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για την περίοδο που συνεργάστηκε με κορυφαίες stars της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ από την client list του δεν έλειπαν οι εμβληματικές φιγούρες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη.

Όσον αφορά την πρώτη, ανέφερε:

Η Βουγιουκλάκη δεν πλήρωνε. Εγώ της έκανα πολλά ρούχα και πολύ ακριβά ρούχα. Αν δεν ερχόταν το τσεκ να τον στείλω με τον άνθρωπό μου στην τράπεζα και να επιβεβαιώσω ότι είναι ΟΚ, τα ρούχα δεν έφευγαν από τον οίκο ραπτικής μου.

Θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω αν ήταν σταρ, την κάνανε σταρ. Επειδή την έντυνα πάρα πολύ συχνά στο θέατρο, η Αλίκη στη γενική δοκιμή ήταν καταπληκτική. Στην πρεμιέρα ήθελε το χειροκρότημα από τον κόσμο".

Για την Τζένη Καρέζη είπε:

"Ήταν υποτιθέμενες φίλες με την Αλίκη. Η Τζένη ήταν ένα θαύμα, αλλά είχε μια μεγαλομανία. Ήθελε να παντρευτεί τον Ζάχο Χατζηφωτίου γιατί νόμιζε ότι θα μπει στη μεγάλη κοινωνία. Της έλεγα "Είσαι τρελή; Είσαι στην κοινωνία, βγαίνεις μαζί μας κάθε βράδυ”. Και η Μελίνα τα ίδια της έλεγε. Τίποτα! Ήθελε τον Ζάχο, πήρε τον Ζάχο".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ