Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | "Χθες είδα την Κατερίνα Μονογυιού, την ενημέρωσαν για τον αδερφό της και έφυγε βιαστικά"

Η συνάντηση της παρουσιάστριας με την Κατερίνα Μονογυιού λίγο πριν το δυστύχημα του αδελφού της.

Κατερίνα Καινούργιου Κατερίνα Μονογυιού NDP

Πρώτη είδηση σε όλες τις ενημερωτικές, αλλά και ψυχαγωγικές εκπομπές, αποτέλεσε το πρωί της Παρασκευής (14/1) το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε πριν από μερικές ώρες στα Πηγαδάκια της Βούλας, επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175.

Τζώρτζης Μονογυιός | Ποιος ήταν ο 45χρονος αδελφός της βουλευτού της ΝΔ που σκοτώθηκε στο τροχαίο με τη Ferrari (φωτογραφίες, βίντεο)

Οδηγός της Ferrari που βγήκε εκτός πορείας ήταν ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός, που εκτοξεύτηκε από το αυτοκίνητο όταν εκείνο προσέκρουσε σε δέντρο. Πρόκειται για τον αδερφό της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, 39χρονης Κατερίνας Μονογυιού.

Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν το πρωί της Παρασκευής αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της στον Alpha ότι χθες βράδυ συναντήθηκε με την Κατερίνα Μονογυιού, η οποία κάποια στιγμή αποχώρησε βιαστικά από το μαγαζί που βρίσκονταν, όταν ενημερώθηκε για τον θάνατο του αδερφού της.

"Χθες είχα πάει στο κέντρο της Αθήνας μαζί με έναν φίλο μου που είχα καιρό να τον δω και είπαμε να φάμε κάτι γύρω στις 20.30. Στο απέναντι τραπέζι καθόταν η Κατερίνα Μονογυιού μαζί με τον σύζυγό της και δυο φίλους τους. Μάλιστα, στην αρχή δεν την κατάλαβα.

Με χαιρέτησε η γυναίκα, ήταν μια χαρά, ευδιάθετη. Καθόντουσαν, συζητούσαν. Η ώρα πήγε 21.30 και τους βλέπω που σηκώνονται κάπως ταραγμένοι να φύγουν. Της έκανα νόημα αλλά δεν με κατάλαβαν.

Έφυγαν βιαστικά. Φεύγω και εγώ με τον φίλο μου. Φτάνω στο σπίτι και με παίρνει ο μπαμπάς μου για να μου πει κάτι άλλο και μου είπε ότι διάβασε ότι ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού σκοτώθηκε και του είπα "μα τώρα την είδα” . Μάλλον την γυναίκα την ενημέρωσαν εκείνη την ώρα ακριβώς και έφυγαν αναστατωμένοι.

Κατερίνα Καινούργιου | "Χθες είδα την Κατερίνα Μονογυιού, την ενημέρωσαν για τον αδερφό της και έφυγε βιαστικά"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ