Follow us

Ανδρέας Μικρούτσικος | Η γνωριμία με τον Τζώρτζη Μονογυιό που σκοτώθηκε στο τροχαίο με τη Ferrari

Η παθιασμένη σχέση μέσα στο reality The Wall, το οποίο παρουσίαζε.

Μονογιός Glomex Alpha

Στον ακαριαίο θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Πέμπτης 13/1 αναφέρθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα.

Κατερίνα Καινούργιου | "Χθες είδα την Κατερίνα Μονογυιού, την ενημέρωσαν για τον αδερφό της και έφυγε βιαστικά"

Ειδικότερα, ο γνωστός παρουσιαστής επεσήμανε ότι είχε γνωρίσει τον 45χρονο στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο reality Τηe Wall το 2003 καθώς το παρουσίαζε ο ίδιος. Όπως αποκάλυψε, είχε μια έντονη προσωπικότητα που δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, ενώ έδωσε και μερικές λεπτομέρειες για τη θυελλώδη σχέση του με την τότε συμπαίκτριά του, Σίσσυ.

Εγώ έχω πάρα πολλές ιστορίες με τον Τζώρτζη που ίσως δεν έχουν νόημα αυτή τη στιγμή είναι τόσο νωπός ο χαμός του. Ήταν μια φυσιογνωμία και ένα πρόσωπο με μια δράση μέσα στο The Wall που δεν είναι από αυτές που ξεχνιούνται. Θυμάμαι ατάκες του.

Μια δράση και μια ατάκα του έκανε και το πικ σε ακροαματικότητα στη συγκεκριμένη εκπομπή. Ήταν στην αυλή. Είχε σχέση μέσα στο παιχνίδι με τη Σίσσυ, μια σχέση παθιασμένη. Τσακώνοντας, είχαν δώσει προοπτική στη σχέση τους και είχαν συνεννοηθεί να χάσει για να πάει και εκείνη στην καλύβα για να είναι μαζί.

Επειδή το έπαθλο στον αγώνα ήταν οικονομικό, εκείνη τελευταία στιγμή αποφάσισε να παίξει κανονικά για να κερδίσει.

Όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκε άλλος παίκτης στην αυλή και όχι η Σίσσυ, τότε φώναξε εκείνη την ατάκα που έγινε και το πικ, "Σίσσυ, τελειώσαμε”.

Το κακό είναι ότι χθες είπε στην ίδια τη ζωή ότι τελειώσανε. Ένα νέο παιδί, ένας άνθρωπος πολύ ζωντανός, οξύθυμος, χαρούμενος.

Ανδρέας Μικρούτσικος | Η γνωριμία με τον Τζώρτζη Μονογυιό που σκοτώθηκε στο τροχαίο με τη Ferrari

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ