Follow us

Αθηνά Ευμορφιάδη - Survivor | Οι αποκαλύψεις του συντρόφου της: "Εύχομαι να μην τη δούμε να ξεσπάει" (βίντεο)

"Την ενοχλεί που δε φέρνει νίκες γιατί είναι αθλήτρια και θέλει να κερδίζει".

survivor

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την Άννα Ζηρδέλη μίλησε ο σύντροφος της Αθηνάς Ευμορφιάδη, Γιάννης Μαυροκορδάτος το πρωί της Παρασκευής 14/1.

Αθηνά Ευμορφιάδη - Survivor | Η 32χρονη πρωταθλήτρια Kick Boxing, ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά και η επέμβαση που την τρόμαξε

Στο πλαίσιο των δηλώσεών του κλήθηκε να σχολιάσει τόσο τον χαρακτήρα της όσο και τις επιδόσεις της.

"Μια χαρά το βλέπω το κορίτσι μου, λίγο να ανέβει στα αγωνιστικά πρέπει. Θα προσαρμοστεί σιγά σιγά, είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνει. Εκεί μέσα 24 ώρες μαζί, είναι λογικό να υπάρξουν κάποιες ίντριγκες.

Την ενοχλεί που δε φέρνει νίκες γιατί είναι αθλήτρια και θέλει να κερδίζει. Όταν πάει και παίζει ξύλο και σπάει τα πόδια της και τα χέρια της, πάει για να κερδίσει πάντα. Λογικό να μην της αρέσουν οι ήττες που παίρνει. Για τη Ναυσικά δε μπορώ να κρίνω γιατί την ψήφισε γιατί μπορεί να έχει γίνει και κάτι άλλο μέσα στην καλύβα που να μην το γνωρίζουμε και να έχει βγει κάτι διαφορετικό προς τα έξω.

Σε άλλο σημείο, ο σύντροφος της παίκτριας του Survivor ανέφερε: "Είναι πολύ δίκαιος άνθρωπος η Αθηνά. Σιχαίνεται το ψέμα, είναι ένας πολύ ντόμπρος άνθρωπος. Για να την έχει πειράξει τόσο πολύ όλο αυτό με τη Μυριέλλα σίγουρα ξέρει κάποια άλλα πράγματα που θα της τα έχει πει η ίδια η Μυριέλλα.

Όπως σας είπα, δε μπορεί το ψέμα, την πνίγει. Ακόμα δε μπορεί να μιλήσει, να ξεσπάσει. Είναι σκληρός άνθρωπος, είναι ντόμπρος άνθρωπος, θα πει αυτό που θέλει κατευθείαν.

Εύχομαι να μην την δούμε να ξεσπάει. Μας λείπει πάρα πολύ, στα παιδάκια, τους μαθητές της, την κόρη της, στον μπαμπά, στη μαμά. Να είναι καλά και να έχει υγεία, όλα τα παιδιά. Αγαπάμε όλα τα παιδιά και τους μπλε και τους κόκκινους, ένα παιχνίδι είναι".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ