Follow us

Τζώρτζης Μονογυιός | Η σύζυγός του δεν γνωρίζει τίποτα για τον θάνατό του

Οι δηλώσεις του αδελφού της Αθηνάς Κοντοπάνου, η οποία θεωρεί ότι ο σύζυγός της ζει ακόμα.

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε πριν λίγες ώρες ο αδελφός της συζύγου του εκλιπόντος Τζώρτζη Μονογυιού, Σωτήρης Κοντοπάνος, στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι".

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι η αδελφή του δεν γνωρίζει τίποτα ακόμα για τον θάνατο του συζύγου της, καθότι νοσηλευόμενη ακόμα σε σοβαρή κατάσταση σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Γλυφάδας.

"Η αδερφή μου είναι καλά. Για τα δεδομένα της κατάστασης είναι σε γενικές γραμμές καλά. Θα χειρουργηθεί στα πόδια της. Δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί" ήταν η δήλωση του αδελφού της.

Τζώρτζης Μονογυιός | Ο θρησκευτικός γάμος που ετοίμαζε με την Αθηνά Κοντοπάνου και οι φωτογραφίες από τον πολιτικό γάμο τους

Φυσικά, αναμένουν τη βελτίωση της υγεία της για να της το πουν, πάντα με τη βοήθεια ειδικού ψυχικής υγείας, καθώς το ζήτημα είναι ιδιαίτερα λεπτό.

Όπως δήλωσε στη συνέχεια και ο Αλέξης Κούγιας, η Αθηνά Κοντοπάνου έχει την εντύπωση ότι ο σύζυγός της ζει ακόμα και δεν γνωρίζει τίποτα για την κατάσταση που αποτελείται το κύριο θέμα συζήτησης στο πανελλήνιο τις τελευταίες ώρες.

Δες το απόσπασμα στο βίντεο από το 13:48 λεπτό και μετά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ